2015. július 6.a párjával járt itt 45 Csütörtöki estén érkeztünk, és egyből a legmelegebb és legbarátságosabb fogadtatásban volt részünk. A személyzet nagyon készséges volt és a hely szelleme is felettébb lágy nyugalmat árasztott. Mindazonáltal néhányszor nem azt az italt kaptuk, amit kértünk, ám ezen gyorsan túlléptünk, mert szerencsére hideg volt.
Az félpanziós étlap nagyon gazdag, és bármit is ettünk (kivéve a brassóit), az nagyon finom volt. Mindenki figyelmébe ajánlom a leveseket. A szoba légkondicionált, és nagyon kellemes, tiszta, csakúgy mint a hotel többi része. A liftnek nagy szolgálatát láttuk főleg vacsora után. Ezen kívül nagyon szimpatikus volt a reggeliztetés és a wellness-részleg minden eleme, főleg az alagsori úszómedencét, ami nagy kedvencünk lett az ott töltött idő alatt. Mindent összevetve, nagy élmény volt számunkra ez az öt gyönyörű nap, s ha jobban belegondolok, életem talán legszebb fényképeit fotóztam a festői szépségű tatai tó partján nyugovóra térő nap fényében.