2023. július 5.barátokkal járt itt 15Senkinek nem ajánlom, de ha nem.hiszed majd megtapasztalod.
B.nkó lekezelő személyzet, számlát nem adtak, a mosdó szét volt pisilve...
Kihagyható
2023. június 15., csoporttal járt itt 25Nagyon lepukkant hely ahhoz képest,hogy több mint 4000Ft a belépőjegy ára, kevés állat van kint.
Kb 30 perc alatt végig lehet járni az egészet.
2023. június 1.gyerekekkel járt itt 45A benti játszótér miatt nagyon tetszett, gyerekek élvezik.
Kicsit zsúfolt volt és sokat kellett várninaz ételre.
A kiszolgálás átlagos, tisztaság elfogadható.
2023. június 1.gyerekekkel járt itt 25A.víztoronyba mentünk fel a kilátás miatt az akkor 7 éves kisfiammal kettőnkre a belépőjegy 2400Ft volt ebben csak az volt benne,hogy felsétálhattunk a lépcsőn.
A pultos hölgy akinél fizetni kellett, mire odajött hozzánk eltelt vagy 3-4 perc pedig üres volt a hely.
2023. június 1.gyerekekkel járt itt 35Összességében nem volt túl nagy dolog amibe bele lehetne kötni, az árak egységesen magasak mint minden Mekiben, tisztaság átlagos bár a tálcák nem nagyon voltak űrítve amikor mi voltunk.
2023. június 1.gyerekekkel járt itt 25 A kiszolgálás minősíthetetlen, Nem volt. túl segítőkész. Az árak sajnos már iszonyatosan az egekbe mentek ahhoz képest,hogy egy gyorsétteremről van szó. A hús szinte mindig "szőrös"
A 30as hotwings kosárban természetesen nem 30db volt hanem 27 gondolom a kapkodásban vagy nemtőrődömségen erre nem figyelt senki.
A sültkrumpliról ne is beszéljünk szottyadt, sótlan és a mennyiségére már inkább nem. is írok semmit. Összességében majd 14000Ftos vásárlás után nem voltunk túl elégedettek.
2023. június 1.a párjával járt itt 15Az évek alatt nagyon leromlott a minősége.
Régen kimondottan finom volt a Fortés pizza.
Mosmár sajnos az ára fel a minősége pedig lement.
A kiszolgálás sem valami barátságos, látszik,hogy nem szeretnek ott dolgozni.
2023. június 1.gyerekekkel járt itt 35Sajnos ami a legjobban lerontja az élményt az a kiszolgálás, nem túl kedvesek, a rendelés kiadásával ellentétben a rendelésfelvétellel kapkodnak.
Sokszor lefelejtenek hol egy szószt hol egy sültkrumplit. Az üditőnél autómatikusan beleteszik a jeget nem kérdezik meg kérünk e bele.
2023. június 1.a párjával járt itt 35Karcagon sajnos kevés beülős hely van, így gondoltuk kipróbáljuk az Origot,
Egy pizzát egy hamburger menűt és egy gyros tálat kértünk.
Sajnos mind nagyon gyenge minőség volt, a pultos hölgy kedves volt, nem túl drága hely, de az étel sajnos pocsék.
2023. június 1.a párjával járt itt 25Semmi választható étel nem volt, eg,féle menű volt amit lehetett enni, tisztaság rendben volt, hangulat silány.
Ételek elfogadható, egyszer ki lehet bírni.