2019. november 4.a párjával járt itt 35 Másodszor voltunk itt, és másodszor távoztunk csalódottan. . . Kellemes környezt, kiváló ételek, messze átlagon aluli kiszolgálással. Ismét úgy jártunk, hogy lejárt a minket kiszolgáló pincér munkaideje, és ott lettünk felejtve, annak ellenére hogy a délutáni időpont miatt mindösszesen két asztalnál volt vendég.
Távozásunk előtt hallottuk a másik asztaltól, hogy az elkészült ételt is késve kapták meg szintén azért, mert ott lettek felejtve. Hiába a kellemes környezet, kiváló ételek, keserű szájízzel távoztunk, kell egy kis idő mire ezt elfelejtjük :(
2019. szeptember 20., csoporttal járt itt 35 Egy rendezvényen vettem részt, aminek kapcsán reggelitől a vacsoráig itt étkeztem. A svéd asztalos reggeli eléggé szegényes volt, az étterem rendezetlen, majdnem üres volt. Az ebédre felszolgált ételek jó indulattal ütötték meg az átlagos színvonalat, viszont az esti marhapörkölt kiváló volt.
Annak ellenére, hogy az utolsó étel volt a legjobb, ha gasztronómiai élményre vágyok, nem ide fogok elindulni :(
2019. szeptember 20.egyedül járt itt 55Kedves barátságos házigazdák fogadtak. A szállás egyszerű, de barátságos, a hétköznapi igényeknek tökéletesen megfelel. A hely különös atmoszféráját a háziak kedvességén kívül a természet közelsége, az hogy egy erdőben helyezkedik el, és a farm állatai adják. Természet és állatkedvelő kirándulók, családok számára elsőrendű szállás és nyaraló hely lehet!
2019. szeptember 20.egyedül járt itt 55 Rendszeresen visszajáró vendég vagyok, sőt családi rendezvényt is tartottunk már itt. Nagyon kellemes, valóban régimódi hangulatú hely. Én ugyan pacalt enni járok ide, mert azt egyedülálló módon készítik, de amikor családi rendezvényen voltunk, mindenki elégedeten nyilatkozott az ételéről.
Ugyan felszolgálás nincs, de a háziak kedvesek, barátságosak, mindig jó érzés ide betérni, amihez nem elhanyagolható adalék az ételek kedvező ára sem.
2019. szeptember 20.a párjával járt itt 55 Utószezonban tértünk be ide. Barátságos hangulatú, kellemes hely. A kiszolgálás gyors, udvarias, egy kis humorral fűszerezett volt. Az ételek jó ízűek, elegendőek voltak. A balaton parthoz képest kellemes meglepetés volt hogy az árak teljesen elfogadhatóak voltak.
A hely népszerűségét jelzi, hogy az utószezon ellenére sokan voltak, szívesen ajánljuk mi is a helyet, alkalomadtán vissza fogunk térni!
2019. szeptember 20.a párjával járt itt 45Szeptember elején voltunk itt egy hétköznap. Siettünk, időre kellett mennünk, amit jeleztünk a felszolgálóknak. Kérésünknek megfelelően nagyon gyorsan elkészültek az ételek, amik nagyon kellemes ízvilágúak és bőven elegendőek voltak. Kellemes környezetben jól éreztük magunkat, annak ellenére, hogy az árszínvonal igen csak a balatoni főszezont idézte.
2019. szeptember 20.családjával járt itt 55 Családi ebédre mentünk a Halászcsárdába elsősorban halételeket enni. A kiszolgálás nem egyszerűen kiváló volt, hanem egy kis nem tolakodó humorral fűszerezve egyenesen nagyszerű volt. A felszolgált halászlevek is kiválóak voltak, a tejfölös, citromos korhely halászlevet jó szívvel ajánlom azoknak is, akiknek elsőre furán hangzik.
Ottjártunkkor speciális ajánlat volt a saját füstölésű pnty és harcsa roston sütve, ami szintén ínyenceknek való különlegesség. Mindannyian azzal az érzéssel távoztunk, hogy ide még feltétlenül vissza kell jönnünk!
2019. június 20.a párjával járt itt 55Kellemes környezet, gyors udvarias kiszolgálás. Az ételek frissek, melegek és bőven jól laktunk. A harcsapaprikást nem hagyományos formájában készítik, hanem újragondolták, de így is ízletes volt. Az árak is teljesen elfogadhatóak
2018. június 15.a párjával járt itt 55Születésnapi vacsorán voltunk itt, kellemes környezetben finom, friss ételeket ettünk, a kiszolgálás udvarias, közvetlen és mégsem tolakodó volt, és mind ez reális áron.
Aki ennél többre vágyik, véletlenül se jöjjön ide! :)