Rubin 62 értékelés kell még ehhez
Gyémánt 437 értékelés kell még ehhez
Népszerű író még 28 hasznos szavazat kell
Aktív tag még 10 értékelés kell ehhez az év végéig
Lelkes fotózó még 90 feltöltött kép kell
2017. augusztus 20.gyerekekkel járt itt 45 Földváron szerintem ár-érték arányban ez a legjobb étterem. A Balaton-part is közel van, mégsem szálltak el az áraikkal. Ráadásul szezonon kívül is nyitva vannak. Nagy társasággal voltunk, két kisbabával. A pincérek kedvesek, a főpincérnő is egy tündér. Az ételek inkább házias jellegűek, egyszerűek, de a bőséges választékból mindenki megtalálja a kedvére valót.
Sőt hétköznapokon menüzni is lehet, ami még inkább pénztárca barátabb. Az egyik sarokban szuperjó gyerekjátszótér van kialakítva mászókával, főzős sarokkal. Sok gyerek etetőszék, szóval családoknak nagyon ideális, kisgyerkőcökkel főleg ajánlom!
2017. augusztus 18.gyerekekkel járt itt 55 Mindig is ki akartam próbálni a vegán, nyers ételeket, és ez a hely tett róla, hogy ne bánjam meg. A kiszolgálás kedves, barátságos. Az új vendégeket szívesen felvilágosítják a vegán élet előnyeiről. Az ételek meglepően finomak, és ízletesek, annak ellenére, hogy nyersek, és semmilyen állati eredetű alapanyagot nem tartalmaznak.
Bár aki húsimádó, annak ezek a kaják, szerintem csak köretnek számítanak :D
A sütijük egyszerűen pazar volt! Hangulatos teraszuk is van, és etetőszék is a legkisebbeknek. Bátran ajánlom mindenkinek, aki szeretne enni egy finom egészségeset! :)
2017. augusztus 18.barátokkal járt itt 35 Barátnőimmel voltunk itt wellnessezni meg vacsizni egyet. Látszik az egész helyen, hogy nem egy nagy szálloda, de azért mindenből van egy kicsi, szóval mindenki megtalálta a magának valót mind a wellnessnél, mind a vacsora asztalnál. A svédasztalos vacsoránál 2 féle levest, 3 féle főételt és 2 féle desszertet lehetett megkóstolni.
Az ételek alapvetően finomak voltak, a süti engem annyira nem nyűgözött le. A pincérek kedvesek, bár kicsit esetlenek voltak. Szerintem aki itt száll meg vendégként, nem hiszem, hogy rossz szájízzel fog visszagondolni a kajára, de aki csak beugorna egy svédasztalos vacsira, annak annyira nem éri meg.
2017. augusztus 18.barátokkal járt itt 55 Ide mindig szeretünk betérni, mert még nem ettünk rossz süteményt. A sütik mindig frissek, ami nem is csoda, mert annyi vendégük van, hogy a nap végére már alig marad egy-két szelet egyes tortákból. A fagyijuk is nagyon finom, nem az a tejszínes ízesített felfújt.
Nekem csupán a fagyi fizetés fura kicsit, hogy először kinézi az ember mit akar, aztán kifizeti előre, és csak utána kérheti ki a pultból. De a sütihez viszont a pultos adja a blokkot. . plusz ha előttem kávét kértek, akkor engem addig nem szolgálnak ki, amíg az előttem lévő kávéját el nem készítik. Ezt leszámítva, szívesen ajánlom bárkinek.
2017. augusztus 18.barátokkal járt itt 35 Baráti társasággal jártunk itt a télen, még jó, hogy foglaltunk asztalt, mert nem valami nagy a hely. Nyáron jobb lehet a helyzet, mert van kinti teraszuk is, ami nem az utcafronton van, így nem nézik ki a turisták a szánkból a kaját :)
A kiszolgálás kedves, a pincér jó fej volt.
Sajnos mindkét ételből pont kifogytak, amit megkóstoltam volna, így egy harmadikkal kellett beérnem, de az is nagyon finom, és ízletes volt. Az adagok megfelelőek voltak, mindenki jól lakott!
2017. augusztus 18., kollégákkal járt itt 45 Párom kis munkahelyi találkozójára mentünk ide, vittük a kis babánkat is. Nem egy nagy hely, szóval nagy társaságok könnyen lehet, hogy nem találnak elég asztalt. Sajnos se etető szék, se egy hely, ahol tisztába lehet rakni a gyereket (vissza kellett mennünk a kocsinkhoz), szóval pici gyerekkel sem a legjobb választás.
A kiszolgálás kedves, bár a párom nem azt kapta, amit rendelt, de készségesen kicserélték. Az ételek viszont tényleg finomak, szóval megéri kipróbálni. Inkább fiataloknak, pároknak ajánlanám ezt a helyet.
2017. február 8.a párjával járt itt 55 Párom vitt el ebbe az étterembe névnapom alkalmából. Mivel előre foglalt asztalt, szépen megterített asztal várt minket az étterem csöndesebb, hátsó részében. Hétköznap este volt, és szinte tele volt a hely, pedig nem kicsi, szóval érdemes foglani. A választék kiváló, a kiszolgálás kedves.
És az adagok akkorák, hogy nekem el kellett csomagoltatnom a felét, pedig csak főételt ettem, és éhes voltam! :)
Nem a legpuccosabb hely, a söröző hangulatát kelti inkább a félhomály és pucér faasztalok :) De nagyon finomat ettünk, és máskor is szívesen visszatérünk ide.
2016. szeptember 28.barátokkal járt itt 55 A belváros szélénél, a várfalra épült hely kizárólag szabadtéri, így csak jó időben érdemes menni. (Téli időszakban nincs is nyitva) Aki tud az menjen naplementekor, ugyanis innen rálátni Pécs nyugati részére és gyönyörű látványt nyújt. Ha tele van a hely, készüljünk lassabb kiszolgálásra, de egyébként korrekt.
Csak frissen sült grill ételek kaphatóak. Sajnos a hamburgerem zsemléje nem volt friss, de egyébként finom volt. A mellékhelyiség mivel nyilvánosan használható kissé koszos, viszont ennek ellenére eddig mindig volt wc papír :)
2016. szeptember 28.a párjával járt itt 55 Pécs belvárosában, a Jókai téren lévő apró cukrászda magas színvonalú, természetes alapanyagokból, adalékmentes sütiket, fagyikat és tejberizseket kínál. Nem a legolcsóbb cukrászda, de nagyon megéri az árát. Amióta megkóstoltam a fagyijukat, másmilyent nem is akarok enni. A kedvencem a sós csoki és a sós karamell!
Igazi kézművesfagylaltok, nem holmi felfújt, ízesített és színezett műanyagok! Imádom!
2016. szeptember 28.barátokkal járt itt 35A Keszthely sétáló utcáján lévő, turisták által rengeteget látogatott helytől az ember elvárná, hogy tudjon kártyával is fizetni, de itt készüljünk készpénzzel! A kiszolgálás udvarias, megfelelő. A sütipult sütijei mind jól néztek ki, a választott piros gyümölcsös rizstortám friss volt, és finom. Az ital, kávé és forrócsoki választék is kielégítő.