Rubin 62 értékelés kell még ehhez
Gyémánt 437 értékelés kell még ehhez
Népszerű író még 28 hasznos szavazat kell
Aktív tag még 10 értékelés kell ehhez az év végéig
Lelkes fotózó még 90 feltöltött kép kell
2016. szeptember 28.barátokkal járt itt 45 Aki ismeri a belvárosi Egyletet, és szereti, az ezt a helyet is imádni fogja. Itt is visszaköszönnek a nagyi régi bútorai, a félhomályos hangulat, a kopott társasjátékok és persze a kihagyhatatlan kézműves sörök, ami miatt felkeresik az ínyencek ezt a helyet. Annyi a különbség, hogy itt nincs kerthelyiség, és nincsenek ételek.
A sörök viszont ugyanazok! ;) kedvencem a banános sör, és ha épp van mellette csapon csokis is, akkor én keverve szoktam kérni.
2016. szeptember 28.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Barátainkkal az Éger-völgyi túránk után álltunk meg itt ebédelni, ami kb 10 perc sétára van. Szuper, árnyékos, hangulatos kerthelyisége van, jó itt leülni még a legnagyobb melegben is. A pincér udvarias, segítőkész. Az étlapon nincs óriási választék, azonban ez nem is baj, mert mindenki tud az ínyére valót találni.
A sült csülköt kifejezetten ajánlom, nagyon gusztusos, ahogy kihoznak egy egész csülköt kis fatányéron! Az adagok hatalmasak, én szinte mindig meghagyom a felét. És az árak is olcsók. Csak ajánlani tudom!
2016. szeptember 28.barátokkal járt itt 55A hely egy pincehelyiség, egy belvárosi utcácskából nyílik. Mivel elég kicsi, így érdemes asztalt foglalni. Mi már többször is voltunk, mindig tele volt a hely. A pultos a pincér is egyben, így a kiszolgálás lassabb. Minden ételt szívesen elmagyaráz, hogy hogyan készül. Az kaják isteniek, a társaság férfi tagjai is mind jól laktak. :) Az árak tartalmazzák a köretet is, és a plusz csípős szószokat is.
2016. szeptember 27.barátokkal járt itt 45A hely teraszrészéről szép kilátás nyílik a Széchenyi térre. Jó időben szinte mindig tele van. De nem is csodálom! Az adagok nagyok, az ételek finomak, a pizzájuk isteni. Nyilván nem a legolcsóbb étterem, de szerintem megéri. A külföldiek is imádják, szóval ne lepődjünk meg, ha véletlenül angol itallapot nyomnak a kezünkbe. A kiszolgálás nem a leggyorsabb, de nem vészes.
2016. szeptember 27.gyerekekkel járt itt 55 A hotel szuper helyen van, a parthoz közel. Szerencsére a Balcsira néző szobát kaptunk, így hajnalban az ember a csodás napfelkeltét is megnézheti. A szoba kényelmes és tiszta volt, kérésünkre kaptunk utazóágyat is a gyermekünknek. Az ételek finomak voltak, a személyzet udvarias és segítőkész.
Sajnos az egyetlen liftbe párszor nem fértünk be, és babakocsival ez kicsit kényelmetlen volt. De egyébként csak ajánlani tudom a helyet!
2015. november 24.barátokkal járt itt 55 Életem egyik legcsodásabb hamburgerét ettem itt! A zsemle, a hús, a hús belsejébe sütött olvadós sajt, a zölségek, a sültkrumpli, a lilakáposzta saláta, minden tökéletes volt! Biztos, hogy rendszeresen vissza fogok ide járni, és nem csak a többi hamburgerüket kipróbálni, hanem az ínycsiklandozó cseh ételeiket is, mert arról is csak jókat hallok.
A kiszolgálás nagyon udvarias. De ha biztosra akarunk menni, akkor foglaljunk asztalt, főleg, ha hideg/rossz idő van, és a kerthelyiség nem preferált, ugyanis nem ritka, hogy tömegek akarnak itt ebédelni/vacsorázni. És nem csodálkozom! :)
2015. november 24.családjával járt itt 55 A Barbakántól nem messze, egy kis alapterületű vendéglő. Szerencsére eddig még mindig volt helyünk, amikor mentünk, de nem hülyeség előre foglalni asztalt, mert ahogy néztem, azért meg van a saját kis vendég körük. A pincérnő nem a legmosolygósabb, de lehet, hogy csak fáradt mindig a sok kiszolgálástól.
Az adagok nagyok, nagyon megérik az árukat, és nagyon finomak! A serpenyős ételeket érdemes megkóstolni, egy kis fémserpenyőben tálalják, nagyon guszta, és különleges összeállítások vannak. A wc kicsit régimódi, de a hely nagyon hangulatos, főleg az elején a kis elválasztó boxok. Biztos, hogy sokszor visszafogok menni ide enni, mert nagyon tetszett.
2015. november 24., üzleti partnerrel járt itt 35 Nagy társasággal érkeztünk a csárdába, persze éhesen. Egy héttel előre direkt lefoglaltuk a helyet, és még egy órával előtte is odaszóltunk, hogy megyünk. Ennek ellenére nem sikerült felkészülniük az alapanyagokból (itt nem különleges, nehezen beszerezhetőekre gondolok), és a társaságot sem sikerült úgy kiszolgálniuk, ahogy egy 30fős csapatot illik.
Sajnos az asztalok között kb. másfél órás elcsúszás volt. Mire az első asztal megkapta az ételét, hozzánk csak akkor jöttek oda, hogy mit kérünk. Az utolsó asztalunk pedig azután kapott ételt, miután egy utánunk érkező társaságot kiszolgáltak. A nem halételek, szerintem nem érik meg az árukat. Így aki egyedül megy, vagy csak pár fővel, és a halas ételekre kíváncsi, annak biztos jó élmény ez a családias csárda, nekünk sajnos nem volt az :(
2015. november 24., kollégákkal járt itt 55 Egy konferenciára érkeztünk ebbe a hotelbe. A személyzet az első perctől kezdve kedves és segítőkész volt. Sajnos rossz, esős időt fogtunk ki, de a kinti meleg vizes medence még így is teljesen élvezhető volt. Hál istennek a hotelen belül volt a konferencia-, étterem, a szobák és a wellness rész is, így nem kellett az épületen kívülre mennünk a hidegbe.
A szobák szépek, a fürdő különösen igényes. Az ételek pedig nagyon finomak és különlegesek voltak, külön dicséret a szakácsnak!
2015. november 24.barátokkal járt itt 55 Szuper hely, egyetemváros szívében. Teljesen tökéletes egy délutáni találka helyszínének. Itt az ember ehet egy finom sütit vagy pékárut esetleg szendvicset, iszik mellé egy kávét vagy finom teát, forrócsokit. . . Sok férőhely van, bár az egyetemisták nagyon kedvelik, szóval ne lepődjünk meg, ha esetleg nagy társasággal nem kapunk helyet.
Természetesen a többi pékséghez hasonlóan, itt is már késő délutánra elfogy a nagy választék, de aki kora délután tervezi ide a randiját, azt biztos, hogy meg tud kóstolni valami finomságot.