2015. február 11.a párjával járt itt 15 Pár éve meglehetősen jó emlékeim voltak erről a helyről, ezért körülbelül egy éves kihagyás után újra ellátogattunk az Erzsébet ligetbe, de a kellemes emlékeknek lőttek. . . Az ételek szörnyűek voltak. S bár általában mindenben igyekszem pozitívumot találni, de ez itt nem sikerült.
A párom és az én ételem íze tök egyforma volt, pedig közel sem ugyanazt rendeltük: sótlan, jellegtelen ízeket kaptunk és a pincér sem állt a helyzet magaslatán, amikor kinyilvánítottam nem tetszésemet. Biztosan nem megyünk még egyszer és ezt ajánlom minden más vendégnek is. . . Ha mindenképp szeretnének az Erzsébet ligetbe látogatni, akkor evés helyett a sétát válasszák.
2015. február 11.a párjával járt itt 25 Ez volt az a hely, amelyet már régóta meg szerettem volna látogatni, így hát felkerekedtünk a párommal és elindultunk, hogy a családi házak árnyékában megkeressük ezt a spanyolos éttermet. Csupa pozitív komment keringett a fejemben, amikor benyitottunk, de amint beljebb merészkedtünk, egy csapásra eltűntek a kellemes képzetek.
Ennyi giccset még életemben nem láttam egy étteremben (a bikafejtől sokkot kaptam). Nem. Még a legutolsó kis vendéglőben sem. Hát sebaj. Majd a rendelés megmenti a helyzetet. A picér gyors, kedves, szavunk nincs rá. Az ételre sokat vártunk, de üsse kő, ha finom. . . sajnos nem volt az. Én ettem kint Spanyolországban, de egyenesen ellenük elkövetett merénylet lenne, ha a két ízvilágot egy lapra merném tenni. . . nem is teszem. Ez az a hely, ahová biztosan nem fogunk visszatérni és egyik ismerősömnek sem ajálom. Ha a kedves kiszolgálás nincs, akkor a kettes csillagot sem adtam volna meg.
2015. február 9.a párjával járt itt 55 Ez az a hely, ahová bármikor betérnék Győrben. Erősen benne van a TOP3 legjobb éttremben, amihez az íz, az adag és a hely is hozzájárul. Ez a mesterhármas számomra garantálja azt, hogy a pénzemért megfelelő ellenszolgáltatást kapok. Az étlap nagyon változatos és ez az a hely, ahol tudom, hogy bármit is választok estére, biztosan nem fogok vele mellé.
Az adagok hatalmasak, az ízek jól kombináltak, a helyszín különleges, így csak ajánlani tudom! :)
2015. február 9.a párjával járt itt 55 Bevallom, hogy győriként már egy ideje szemeztünk ezzel az étteremmel, de egészen eddig nem szántuk rá magunkat arra, hogy ki is próbáljuk - most megtettük és jó kellemeset csalódtunk. Belépve a hely hangulatát remekül megadják a fa bútorok, de néhol a fehér csempe (totál érthetetlen választás) vagy az ablak mellé helyezett tárgyak (balta, fokos?
? ? ) teremtenek némi képzavart. Viszont el kell mondani, hogy számunkra ez volt ez egyetlen negatívum. A kiszolgálás udvarias volt, lendületes és fiatalos. Az ételek nagyon finomak voltak, megfelelően elkészítve és tálalva. S bár nagyon kritikus vagyok, mégis el kell mondanom, hogy Győrben eddig itt ettem a legfinomabban elkészített ételt, amiért ezúton köszönetet is mondok! :) Biztosan benézünk még ide. A sörkínálat igaz, hogy drága, de sörkülönlegességekben bővelkedik, így nem is értem a fanyalgó kommenteket ezügyben. Én biztosan ajánlani fogom ezt a helyet - csak így tovább!
2015. február 9.a párjával járt itt 55 Átutazóban tértünk be a Rizzo nevű étterembe, ahol nem csak a személyzet volt kedves és figyelmes, de az ételek és a környezet is kifogástalan volt. Az étlap változatos, ráadásul az adagok is bőségesek - ugyanakkor a látvány sem volt utolsó. A szép tálalás mellett a szépen dekorált és tiszta környezet is plusz pont volt.
Legközelebb is Nálatok eszünk, ha arrafelé járunk - köszönjük az élményt ;)
2015. február 9.a párjával járt itt 45 Kuponos akció keretében látogattunk el a hotelbe a párommal még januárban. A benyomásaink helyenként egy kicsit vegyesek voltak, de összességében remekül éreztük magunkat. Azt hiszem nem túlzás azt állítani, hogy a hotel legnagyobb erőssége az elhelyezkedésében rejlik.
A Dunakanyar hazánk egyik legfestőibb panorámáját kínálja a látogatóknak és mint olyan páratlan és egyedi. Aki egyszer idelátogat, azt biztosan visszahúzza még egyszer is a szíve. . . s erre a hotel alkalmazottai még egy lapáttal rá is tesznek. Több szállodában is megfordultam már és itt voltak a legfigyelmesebbek, legudvariasabbak eddig - ráadásul érezhető volt, hogy ezt nem parancsból teszik. Egyszerűen itt ez a normális. A tisztaságról is külön szót kell ejteni, mert talán még sose jártam olyan szállodában, ami ennyire makulátlan lett volna. Amikor átvettük a szobát olyan érzésem volt, mintha most használnánk először és ez nagy érdeme a személyzetnek. Az ár-érték arány azonban mégsem hiszem, hogy korrekt lenne, ha kupon nélkül szeretnénk megszállni, akkor az árak borsosak, a bár pedig kifejezetten drága. A szállodavendégek arányait tekintve a wellness rész nagyon apró (bár igaz, ilyenkor télen csak a benti rész üzemel). A szauna világ nagyon igényes, a medencék felett viszont számomra visszatetsző volt, hogy látszanak a csövek és a természethez való közelség élményét rontotta is. Az ételre nem lehet panasz. Mi svédasztalos reggelivel és vacsorával nyitottunk. Itt mindenki megtalálja a saját szájízének leginkább megfelelő ennivalót. Negatívumként említeném, hogy a vacsorához rendelni kell az italt, ami egy sör és 3dl üdítő esetén máris +1400 ft. Összességében viszont egy erős 4-est adnánk a szállodának, ami szerintünk nem volt retro hangulatú - ellentétben a legtöbb hozzászólással, de még lehet és van is hová fejlődnie az 5 csillaghoz vezető úton, amihez sok sikert kívánunk nekik - jó úton haladnak! Azok a vendégek, akik a jövőben a Silvanust választják biztosan nem bánják meg, mert ez az a hely, ahol kinéz az ember az ablakon és úgy belevész a tájba, hogy megáll az idő.