2024. április 2.egyedül járt itt 55 A kedves fogadtatás a Recepciós Hölgy részéről. Meglepetésként ért és nagyon tetszett a névre szóló ülésrend kártya is. Jó asztaltársaságom volt. A nagyon sok féle étel minősége, frissessége. Az éttermi felszólgáló Hölgyek, Urak kedvessége,mosolya,segítőkészsége.
Az ünnepi programok úgy a gyermek-műsor a tojáskeresessel, discoval majd az élőzenés remek záró est. Nem utolsó sorban a wellness részlegen dolgozo Hölgy is nagyon kedves segítőkész volt (első alkalommal voltam ezen hotelben és nem igen tudtam pl a szauna szabályot hogy csak a hotel általi szauna lepedőt szabad használni). Gratulálok a hotel Összes Dolgozójának azon figyelmessegert is hogy az un. törzs vendégek ajándékot kaptak. (1 szal tulipánt).
2022. június 10.egyedül járt itt 55 Maga a fogadtatás a recepciós Hölgy udvariasságát illetően. Nagyon tetszett ezen kevés ideig tartó foglalási időben a szervezet programok,csomag ajánlat. Az éttermi dolgozók kedvessége, udvariassaga a finom,friss ételek. A wellness részleg hosszú nyitvatartási ideje és a medencék tisztasága.
Kívánok további elégedett vendéget jó egészséget a Hotel Összes dolgozójának.
2020. szeptember 10.barátokkal járt itt 55 Köszönöm a lehetőséget,hogy értékelhetem ezen 2 szép napot amit ebben a szép,csendes Balatoni Vendégházban töltöttem barátnőmmel. A recepción a fogadtatás a reggelinél és a vacsoránál a figyelmes,udvarias kiszolgálás nagyon tetszett és hogy ezen járványos időben a fáradtnak tűnő étterem személyzete mindig mosolygott azonnal elvitték az asztalról a használt terítéket stb.
Többek között az is tetszett lévén indián nyár időszaka volt a Balaton víze kissé hideg hogy a sétán,hajózáson kívül a kerékpározással lehetett a szomszédos környéket meglátogatni. Nagyon jó ötletnek tartom a páinka és a borkostolót a csomagajánlatban,mert így a vendég a kostolás után esetleg vásárol a finom nedű(k)ből. Az étkezéseknél az ételek finomak, frissek és mindig változatosak voltak.
Viktor Bor- és Vendégház válasza
Nagyon köszönjük, várjuk Önöket más alkalommal is! Üdvözlettel. Tengerdi Győző
2020. szeptember 13., , Viktor Bor- és Vendégház
2015. május 18.egyedül járt itt 55 A Recepciós Hölgy kedves,mosolygós fogadtatása és a mindenre kiterjedő segítő készsége ahogy elnavigált bennünket megérkezésünk napján. A szálloda többi dolgozóját sem hagyhatjuk ki nagyon kedvesen és azonnal a rendelkezésünkre álltak bármit kérdezhettünk mindenre szívélyes volt a válaszuk soha sem tapasztaltuk a fáradtságukat pedig munkájuk van,volt bőven.
Amit a szálloda "elégedettségi tesztjében" is megírtunk /de megkaptuk a megfelelő választ ezen kérdésünkre/ hogy miért csak 20:00 óráig lehet használni a jakuzzit,a szaunát stb. Az ételek és az adag mennyiségek osztályon felüliek voltak és nagyon ízletesek és finomak. Bennünket meglepett a mindent a vendégek pihenéséért elv ami jellemzi ezt a szállodát.