2019. augusztus 31.a párjával járt itt 45 Nem először jártunk már a panzióban, ami nagyon jó helyen van. A recepciós hölgyek nem túl kedvesek. A szoba felszereltsége megfelelő. A fürdőszobából továbbra is hiányoltam a polcot. Viszont örültem, hogy van ruhaszáritó. A reggeli lehetne változatosabb. De ettől eltekintve kellemes 3 napot töltöttünk Gyulán.
Szerintem jövőre is itt fogunk megszállni, mivel kedvező csomagokat lehet igénybe venni.
2018. december 4.a párjával járt itt 45A hotel elhelyezkedése nagyon jó. Tisztaság jellemezte a helyiségeket. A reggeli kifogástalan volt. Elsősorban azért választottuk ezt a szállást, mert wellness részlege is van. Sajnos csak az egyik medence működött, annak is hideg volt a vize. Nagyon kellemetlen volt. A fotók a medencékről nem a valós képet mutatják, mivel gyógyvíznek látszik.
2016. június 17.a párjával járt itt 55 Másodszor voltunk a Park Hotelben a párommal. Nem csalódtunk. Minden szuper volt. Örömmel tapasztaltuk, hogy az étkezéshez lehetőség van kávé fogyasztására is. Remek ötlet volt. Köszönjük. Ajánlom mindenkinek, hogy látogasson el Gyulára nagyon szép város. Ha tehetjük ősszel is megnézzük a várost.
Természetesen a Park Hotelt szeretnénk választani. Sok akciós csomagot ajánlanak kedvező árért.
2016. április 9.a párjával járt itt 55Márciusban ismét volt szerencsénk eltölteni egy kellemes hétvégét a hotelben. A wellness részleg nagyon kellemes. A masszőr úr nagyon jól végzi a munkáját. Igazán felfrissültünk. A személyzet kedves, az ellátás szuper. Már ismerőseimnek is ajánlottam a hotelt. Köszönjük ezt a pár napot ebben a kellemes és szépséges hotelben. Ha tehetjük még vissza fogunk jönni.
2015. november 10.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
2015. november 5-7. között 2 éjszakát töltöttünk férjemmel a panzióban. Nagyon szép és tiszta emeleti apartmant kaptunk. A fürdőszoba hatalmas és jól felszerelt volt. A wellness részleget is kipróbáltuk. Az utolsó napon a masszázs nagyon jól esett. A személyzet kedves és udvarias volt. Ködös időt fogtunk ki de ennek ellenére nagyon jól éreztük magunkat.
A kikapcsolódásra és pihenésre teljesen alkalmas a panzió. Ajánlani fogjuk családunknak, ismerőseinknek. Ide még visszatérünk.
2015. április 7.a párjával járt itt 55 Alapvetően a szállás megfelelő,a szoba tiszta rendezett és kényelmes volt. A személyzet udvarias és segitőkész. Az étel mennyisége és minősége szintén megfelelő és változatos. A csomagban szereplő szolgáltatásokat(fürdő, masszázs) megkaptuk.
Negativumként azt jegyezném meg, hogy az érkezésünk napján a hotelbe többszöri telefonálás után tudtunk csak bejutni, mivel a recepción nem tartózkodott senki. Ide még visszatérünk.