2024. január 24.a párjával járt itt 55Vacsorazni voltunk egyik nap nekem izlett az étel.A pincér nagyon kedves volt.A ferjem turós csúszát evett én görög salatat gordonnal.Edina
2024. január 24.a párjával járt itt 45A pincerek kedvesek a kabátot is lesegítették.Első nap az ebednél a leves nem izlett igazán,de másnap a vacsora finom volt .Edina
2024. január 24.a párjával járt itt 55Ha Debrecenben járunk mindig felkeressük ezt a helyet.Nagyon finomak az ételeik.S a somlói galuska az fantasztikus .Ilyet csak itt lehet enni.Csak ajánlani tudom.Császárné
2024. január 24.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
3 éjszakat töltöttünk itt a ferjemmel. Szeptemberben nyílt a panzió . Nagyon jó ertekelést olvastam a helyről ,ezért döntöttem a szállas mellett. Nagyon jó döntés vot. Fantasztikus hely . Minden tökéltes . Csak gratulálni tudok a tervezőnek az épitetőnek ,remek munka.
Nagyon szép izléses minden a szoba tágas a ledfényekkel nagyon hangulatos megnyugtató,a wellnes gyönyörű a személyzet s tulaj kedves ,a reggeli bőséges mindenhol egyenletes meleg. . Egy álom ez a hely. Csak ajánlani tudom. Póbáld ki megéri. Vissza fogunk térni még ,ez eddigi legszuperebb szállás ahol eddig voltam. Császárné
2023. augusztus 22.a párjával járt itt 55Nagyon kedves személyzet.Pagyolat tiszta minden,az ágy kényelmes .Az udvar gondozott,szép,frissen nyirott fű. Csendes helyen.Szóval minden szuper.Szóvap 10 ből 10.Jövünk máskor is
Edina