2016. augusztus 8.a párjával járt itt 15 Tegnap betèrtünk az ètterembe, enni szerettünk volna, de nagy csalòdäs èrt bennünket. Jött a pincèr italrendelès utän nekem a vizhez nem hozott poharat, kèsöbb jött egy hölgy, aki kèrdezte szeretnènk-e enni. 2-szer el kellett mondanom, mit is rendeltünk elöször.
Nekem itt mär bukott a renszer, csak a fèrjem nagyon szomjas ès èhes volt, igy ott maradtunk, sajnälatunkra. Rendeltünk baconba göngyölt szüzèrmèt zöldborsos märtässal, majd èn is szüzèrmèt kèrtem libamäjjal, erdei gombäval. Mikor kihoztäk lättam, hogy ez nem szüzèrme egyik sem, reklamältam, de nem sok eredmènnyel sajnos. Söt a zöldborsos märtäs sem az volt, hanem sima borsos märtäs. A fèrjem kancsò sör ärät engedtèk el. Ez nem fer az ètterem rèszèröl, hogy becsapjäk az embereket, hisz èn ismerem a szüzèrmèt, de amit kiszerviroztak az jobb esetben kikloffolt karajhùs, vagy lapocka lehetett, tele inakkal. A szüzèrme nem inas hùs. Senkinek sem ajänlom ezt az èttermet, kèsz ätvèrès. Borzasztò a kiszolgäläs, az ètelekröl meg nem is beszèlve. Ezèrt az ètterem tulajdonosa a bünös, hisz tud ezekröl a dolgokròl ö is. Többet ide biztosan nem tèrünk be, söt ismeröseimet is lebeszèlem ròla, ne menjenek ide, no meg inkäbb mäsik ètterembe tèrünk majd be! ! ! Ettöl az èteltöl mèg a szendvics is jobb lett volna. Jò kis tanulòpènz volt 5500 Ft.