2015. április 12.gyerekekkel járt itt 55Már-már visszatérő vendégek vagyunk itt!Nagyon ízletesek az ételeik.A gulyásleves páratlan ízvilágot szolgál.A kiszolgálás nagyon figyelmes, vendégközpontúak!Az étterem nagyon hangulatos, retró stílusú!A kerthelyiségben egy jó kis játszótér található ahol a gyerekek jól érezhetik magukat!Csak ajánlani tudom!
2014. július 15.gyerekekkel járt itt 55 Nem is tudok mit írni csak azt, hogy az ország legjobb fagyizója! 2014 nyarán nagyon sok fagyizót felkerestünk országszerte amerre jártunk kóstolgattuk az ízeket és a fagyi mennyiségét figyeltük, hogy hol mekkora az adag! Nem kell sokat ragozzam, hogy a Soltvadkerti fagyizónak párja sincs. A fagyis kanalat nem húzzák le.
Szóval 2gömb az fel ér akár 4-nem is! De tényleg! Jah és Kiskunhalason is van egy testvér fagyizója ahol ugyan így adagolják a fagyit hiszen egy a tulaj!
2014. július 15.gyerekekkel járt itt 45Nagyon jó parkolási lehetőség van! Az étteremben piros-fehér kodkás terítő volt ami nagyon hangulatosnak tűnt. Az étel mennyisége levessel együtt nagyon laktató. A ár érték arány az kitűnő olyannyira, hogy még pizzát is rendeltünk elvitelre meg egy 1. 5 literes ásványvizet is kértünk elvitelre és így is kevesebbet fizettünk, mint átlagba máshol! Pozitívan távoztunk, jól lakottan! Ajánlom mindenkinek!
2014. július 13.gyerekekkel járt itt 55 A családommal 4 éjszakára érkeztünk Abádszalókra a Vitorlás Vendégházba. Nagyon figyelmes és kedves a Panzió tulajdonos. Sokat beszélgettünk. A szobánk tiszta volt, az ágynemű is hibátlan szépen vasalt volt. Minden rendben van itt! Az udvaron egy nagyon tuti medence van! Reggelente a földszinten reggeliztünk. Kellemes hangulatba teltek a napok.
Igaz 2 napot esett az eső, de ennek ellenére is tudtunk programokat csinálni. Voltunk Poroszlón az Öko Centrumba másnap meg Egerbe látogattunk el. Utolsó napon a Tisza Tón motorcsónakoztunk. Kaptunk kedvezményes kuponokat a szálláson amiket több szórakozó- kikapcsoló helyen beválthatók! Szép kártyával tudtunk fizetni a szálláson ami nagyon előnyös számunkra!
2014. július 13.gyerekekkel járt itt 55Ebédelni mentünk ebbe az étterembe! Nagyon kedves, udvarias,figyelmes volt a kiszolgálás. Az ételt fél órán belül az asztalhoz kaptuk. Két személyes tálat kértünk hárman jól laktunk belőle. Fizetéskor Szép kártyát használtunk és azt is nagyon rugalmasan kezelték amely számunkra nagyon pozitív volt! Ajánlani tudjuk mindenkinek!
2014. április 8.a párjával járt itt 15 A neten foglaltam a szállást! Olcsót és dohányzó menteset kerestem sürgősen kb 2 órám volt rá! Azért kerestem minél olcsóbbat Miskolcon, mert éjszaka 10 után értünk oda és reggel 8-kor indultunk is tovább! A hirdetésben volt szó welcome drinkről és ingyen kávéról! Ez tetszett meg na meg az ára 2800. -/fő/éj! Ketten voltunk.
Érkezésünkkor (éjjel 10:20) a recepciós úr nagyon kedvesen fogadott bennünket,meg kaptuk az ötös szobát az emeleten. Elsőre a hely nem tűnt bizarrnak,mert nagyon fáradtak voltunk és alig vártuk, hogy lepihenjünk! A szoba félhomályba, gyenge volt a világítás és ezért nem is láttuk , hogy milyen a szoba tisztasága. Lefekvéskor a nagy párna büdös dohány szagú volt,mivel Mi nem dohányzunk ezért nekünk ez nagyon zavaró volt. Meg is lepődtem,mert a hirdetés szerint ez dohány mentes szállás! Hát NEM az! Nagyon rosszul aludtam,mert nagyon erős volt a szag a páromat is zavarta! Reggel amikor felkelt a nap ,kivilágosodott a szoba tisztán láttuk,azt a koszt ami ott volt! A padlószőnyeg eszméletlen koszos volt! A falak a mennyezet a fürdőszoba plafonja az ablak az ágy mind-mind undorító volt! A lepedőt felhajtottam és az egyik fotón látszik,hogy mennyire retkes volt az ágy! Én meg azon aludtam! Ja és teljesen szét volt feküdve az 1000 éves szivacs matrac hurrá! Komolyan már annyira rosszul éreztük magunkat, hogy már 7 órakor indulni akartunk,de a recepciós csak 8-tól tudott a szép kártyával foglalkozni ezért maradtunk 8-ig. Arról nem beszélve,hogy a welcome drink ezek után már nem is kellett ki tudja,hogy az is milyen lett volna! A mellékelt fotók magukért beszélnek! Szóval kb ennyi! Én nem ajánlom inkább aludj el a kocsiba,minthogy itt szálljál meg!
2013. november 6.családjával járt itt 55Nagyon kellemes hely és a kiszolgálás meg egyszerűen kitűnő! Gratulálok a tulajdonosnak és azt kérem tőle,hogy becsülje meg a dolgozóit,mert kitesznek magukért :) A családommal szoktunk itt enni! Mindig nagyon finom és friss ételt kapunk! Nem győzzük enni-ízlelni az ételek zamatát! Az ételek mennyisége is kitűnő,mindig csomagoltatás a vége! Csak ajánlani tudom!
2013. november 6.a párjával járt itt 25 Makón nem sok lehetőség van étterem szempontjából! 1-2 havonta járunk el enni ide-oda és amikor a Bagolyba ettünk nem voltunk megelégedve az étel mennyiségével a minőségével! A kutya be van engedve az asztalok között mászkált,a szőnyeget szőnyeg tisztító géppel ami nagyon hangos volt tőlünk 3 méterre használták.
Nem nyitvatartási időben kellene szőnyeget pucolni! Az ételre visszatérve pedig Én nem vagyok nagy étkű,de amit ott kaptam levessel-másodikkal együtt,hááát éhes maradtam az az igazság! Ja , de nem csak Én hanem a párom is éhes maradt és tovább mentünk egy cukrászdába ahol még belénk fért a desszert simán!
2013. szeptember 3.családjával járt itt 55Nagyon szép az étterem. A kiszolgálás kitűnő az ételek meg mennyeiek! ! ! A vacsoránk hamar elkészült nem kellet sokat várni rá ami pozitív,ha éhes az ember! Visszatérő vendégek leszünk az biztos! A kislányomnak nagyon tetszett,hogy van gyerek menü az étlapon ami egy gyerek számára öröm,hogy rájuk is gondolnak! A smyle burgonya sikert aratott,máig emlegeti!
2013. szeptember 3.családjával járt itt 55 2013 nyarán nyaralásunk alkalmával többször itt vacsoráztunk! Nem tudok semmi rosszat írni,mert teljesen meg voltunk elégedve a kiszolgálással az étel mennyiségével és minőségével! A pincérek nagyon figyelmesek! ! ! Ha egyszer újra Orfűn járunk akkor biztosan betérünk majd vacsizni!
Ja még valami a jegeskávéjuk meg a somlói galuskájuk az felejthetetlen ennyire finom nincs máshol! !