2022. január 18.barátokkal járt itt 55A vonatra várva szerencsénkre nem volt a pályaudvari büfében kávé . Ezért kimentünk a szemben lévő kávézóba, de kivülről nem volt hivogató a kinézete. Belépéskor azonban rögtön megváltozott a véleményünk, mert tiszta üveg és fiatal, barátságos környezet fogadott. A kiszolgálók azonnal főzték a nagyon finom, erős kávét. Példamutató hely.
2022. január 12.barátokkal járt itt 45Csillaghegy új étkezdéje finom házias ételekkel várja vendégeit. A kiszolgáló nagyon kedves, Az étel választék bőséges. A rétesek is saját készítésűek és nagyon finomak. Az adagok még az úgy nevezett kicsik is, nagyok.
Egyetlen hiányossága az étkezdének, hogy helyszűke miatt nem lehet leülni. A helyben fogyasztás csak állva történhet.
2022. január 7.egyedül járt itt 55Régóta nézegettem ezt a cukrászdát, de csak most volt alkalmam bemenni. Nagyon kellemes, kultúrált hely.
Mindenféle sütemény, mi szem-szájnak ingere. A felszolgáló is nagyon kedves. Én fahéjas-szilvás süteményt ettem, ami nagyon finom volt. Rengeteg laktózmentes süti is van,ezért máskor is érdemes idejönni.
2022. január 3.egyedül járt itt 45Az újpesti piacon járva kerestem egy ebédelőhelyet. Megtetszett a neve, ezért bementem. Egy házias, barátságos hely fogadott. A befogadó képessége is szinte otthonos, egy nagy szobányi helyiség. A menű ajánlatuk nagyon olcső és finom volt. A kiszolgálás gyors és kihozták az asztalhoz, pedig elvileg gyorskiszolgáló rendszerű. Máskor is érdemes ide visszatérni.
2022. január 3.barátokkal járt itt 25 Nagyon tetszett kivülről ez az étterem, ezért vasárnap este betértünk ide vacsorázni. Sajnos ebből nem lett semmi. Negyed órát vártunk az étlapra, majd ujabb negyedóra múlva jött a felszogáló lány a rendelést felvenni. Újabb negyedóra elteltével jött vissza, hogy a háromféle megrendelésből egyik sincs .
Hívatkozás az volt, hogy 3 napig nem voltak nyitva. A változtatott rendelést újabb negyedóra alatt sem sikerült továbbítani a konyha felé. Ekkor megúnván a packázást kértük a sztornózást és éhesen elhagytuk az éttermet.
2021. december 1., csoporttal járt itt 55 A panzióba lépve csodás trófeák látványa fogad. Kiderült, hogy a tulaj több generációs vadász családból kapta az ihletet. Vacsorára nagyon finom dámszarvas leves volt buktával. Természetesen reggel :,pálinka ,pogácsa és forralt bor után a különleges vöröses barna duroc disznó levágása következett.
Vacsorára már a finom disznóságokat ettük, amiből még másnap a reggelihez is jutott.
2021. december 1.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nagyon tetszett, hogy az étterem nyitott egy kis pultot az elvitelre ,vagy állva fogyasztó vásárlóknak. Megtetszett a kirakatban lévő sült tök. Két féle volt. Nagyon édes és kevésbé. A kedves kiszolgáló hívta fel a figyelmünket erre. Mi a kevésbé édeset választottuk. Nagyon finom volt. Remek kocsonyák és disznóságok is voltak.
2021. november 24.egyedül járt itt 55A Plázákban egyre jobb és tetszetős étkezőhelyek nyílnak. Szerencsére mivel több van egy helyen, így nincs nagy sorbanállás. Itt nagyon ízletes csirkéből készült ételek vannak. Meglepetésemre a kedvenc ételem is kapható volt. Vadas csirke spagettivel. Aránylag kedvező áron jó adag és finom.
2021. november 19.egyedül járt itt 55A Plázában a felújítás után egy nagyon jó kis étkezőt alakítottak ki. Szinte mindenféle étel és ital kapható itt, elég jó árakon.
Ezért nem csoda, hogy mindig sorban állás van, de a személyzet gyors . Külön értékelendő, hogy az asztaloknál
konnektorok is vannak, így ebédelés közben a telefon is feltöltődik.
2021. november 8.egyedül járt itt 45Nagyon szeretem a kinai éttermeket, ha gyorsan jót akarok enni. Az ételek finomak. A kiszolgálás nagyon barátságos. Mindent megtesznek, hogy a vevők elégedettek legyenek.
Az ételekből kis és nagy adagok is vannak. A kis adagok is bőségesek. Kedvencem az ananászos csirke. Akár rizzsel, akár üveg tésztával.