2021. november 1.gyerekekkel járt itt 55Végre eljutottunk ebbe a sokat hirdetett élményfürdőbe. Tényleg élmény volt, már maga az épület is.
Szuper csúszdák, sok medence, sok látnivaló. A szauna parkja is remek. A sötétben még romantikusabb volt az egész.
2021. november 1.gyerekekkel járt itt 55Az élményfürdőben járva a gyerekek mindig megéheznek. Zárás előtt tértünk be a már üres étterembe, de meglepetésünkre volt bolognai spagetti. Ez a kedvenc ételük,de még jobban tetszett, hogy evés közben megindították az étterem mellett lévő hullám medencét. Igy az evést félbehagyva közben beugrottak a vízbe.
2021. október 30.egyedül járt itt 45A lakótelep közepén található ez a pizzéria, de főtt ételt is lehet kapni. Nagyon népszerű ez a hely, mert a kiszolgálás szívélyes, az adagok nagyok és finomak. Jó időben ki is lehet ülni a szabadba. Már többször ebédeltem itt, különféle ételeket. Pizzát, giroszt, főtt ételt. Legutóbb zőldséges rizseshúst.
2021. október 11.gyerekekkel járt itt 55Családi összejövetelre vettünk ki egy különtermet, ebben a családi étteremben. Nem cáfolt rá a jó hírére, mert tényleg nagyon barátságos kiszolgálásban volt részünk. Az ételek is nagyon jó ízűek és nagy adagok voltak.
Csontlevest kértünk és vegyes körettel rántott húst. A hús szelet akkora volt, hogy majd leesett a tányérról. Záró étel a rendkívül finom somlói galuska volt.
2021. október 11.egyedül járt itt 55 Véletlenül bukkantam rá erre az érdekes, hangulatos étkezőhelyre. Fő különlegességük a különböző ízesítésű
bundáskenyerek. Ezt menűben is árulják üdítővel és öntettel. A déli órákban sokan vannak, mert a közeli iskolák diákjainak kedvelt találkozóhelye. Két lakókocsi az elárusítóhely.
Az egyikben az ételeket, a másikban meg édességet és italokat lehet venni. Ide érdemes máskor is betérni.
2021. október 1.barátokkal járt itt 55Nagyon kellemes helyet alakítottak ki a múzeummal karöltve. Ajánlatuk a Bambi, zsíros deszka ,
virsli mustárral. Gyermekkorom divatos kajái. Amellett a retro cukorkák, csokik és mai sütemények. A kellemes élményt egy régi zenegép szolgáltatja, melyből Ihász Gábor, Máté Péter stb. dalait lehet előcsalogatni.
2021. október 1.barátokkal járt itt 55 Valami csodás hangulatú hely. Végig mozgalmi dalok szólnak és a falakon a május elsejei felvonulások kivetítve. Olyan volt, mintha közöttük lennénk. Ifjú korunkban nagyon tetszett ez a felvonulás, mert Bambi és mustáros virsli is járt hozzá zsemlével. A tárlok tiz emeletes panelházakat jelképeznek, bennük sok-sok emlékkel.
Van egy berendezett konyha és szoba is. Pont ilyen szobabútorunk volt a 70-es években. Egy szóval remek ötlet és minden fiatalnak látnia kéne.
2021. szeptember 27.a párjával járt itt 45Az új piac területén csak ez az egy étterem van. Eléggé forgalmas hely, mert nagy a választéka, finomak az ételek és kedves a kiszolgálás. Nehéz választani a sok étel közül, ezért általában helyben fogyasztunk és haza is viszünk. Szerencsére a kiszolgálás gyors, ezért nem kell sokat várakozni az ételre.
2021. szeptember 23.egyedül járt itt 55Vásárlás közben jó volt megpihenni és finomat enni. Az első emeleten lévő étkezdéből jó kilátás nyilik a Határ út forgalmára, ezért még szórakoztató is. A májjal töltött csirkecomb nagyon finom volt a spenótos rizzsel és nagy adag volt. Elvitelre hortobágyi palacsintát vettem. Ide máskor is visszajövök.
2021. szeptember 21.egyedül járt itt 55 50 éve nem jártam ebben a patinás volt cukrászdában. Gyönyörűen felújították, de már nem cukrászda ,hanem étterem. Az árak őrűlten magasak, hiába a szép környezet, ha egy kávét is horror áron lehet venni. Érdekes, hogy egy bódét is üzemeltetnek, Friss kenyér névvel , ami elveszi a kilátást a teraszon ülők elől.
Nem maradt más hátra, mint egy túrós batyu elfogyasztása. /az is drágább,mint máshol/