2021. szeptember 4.egyedül járt itt 45A Hévre várva szemembe ötlött ez a kis terasz. Reggel lévén egy finom kávéra betértem. Nem bántam meg. A kedves és gyors kiszolgálás közben kedvet kaptam még egy kis nézelődésre kávézás és sütizés közben.Szerencsére még volt hely a teraszon, mert úgy láttam, hogy elég népszerű hely. Máskor is meglátogatom.
2021. szeptember 3.a párjával járt itt 55Sokszor betérünk ebbe a cukrászdába, amikor a piacra megyünk. Rengeteg finomság, fagylaltok és finom kávé. A kiszolgálók kedvesek, udvariasak. A belső tér is szép, de a teraszra szoktunk kiülni, pedig nagy zaj van a nagy forgalom miatt, de azért mégis érdekesebb, mint belül. Most megkóstoltuk az ország tortáját a finom kávé mellé.
2021. szeptember 3.egyedül járt itt 55Az új piac mellett nyitott ez az új pékség is. Este felé a piac már nem volt nyitva, de ez a bolt igen. Meglepetésemre leárazott kenyerek is voltak. Mind szuper minőségben. A sütemények nagy választéka és kedves kiszolgálás is volt. Ráadásként akciós kávét kináltak 99,-ft-ért. Nagyon finom volt. A kávézó részlegben
kényelmesen el lehetett fogyasztani.
2021. szeptember 3.gyerekekkel járt itt 55A Duna parton sétálgatva leltünk rá erre az emeletes teraszos ebédelőhelyre. Kiváló sült oldalast és óriási hamburgert vettünk. Az ételek elkészültét csipogóval jelzik. Nem kellett sokat várni és mehettünk az ételért.
Felszolgálás nincs. Ahhoz képest, hogy kissé húzos árak vannak, a fiatalok találkozó helye. Órákig tartozkódnak a kényelmes fotelekben.
2021. augusztus 28.gyerekekkel járt itt 55Békásmegyer felkapott cukrászdája, de ki is érdemelte. Télen- nyáron nagy itt a forgalom. Igaz, hogy kis alap területű boltocska, de annál finomabbakat árulnak. Minden évben kapható itt az ország tortája és az év fagylaltja is. Idén sincs másképp. A személyzet nagyon kedves, gyors és hozzáértő. Aki ráér kiülhet a bolt elé elfogyasztani a finomságokat.
2021. augusztus 28.gyerekekkel járt itt 55Méreg erős kávét kaptunk viszonylag jó áron ebben a kávézóban. A kiszolgáló kedves, gyors, de kezdő volt.
A hely viszont tökéletes a kényelmes lazításra. Terasz helyett a gáton, fákból kialakított ülőhelyeken élvezhetjük a cukrászda által nyújtott örömöket és a Duna kinálta látványosságokat. Sokan éltek is ezzel a lehetőséggel, nagyon népszerű hely.
2021. augusztus 28.gyerekekkel járt itt 55Még soha nem jártam ebben a csodás cukrászdában. Rengeteg torta, sütemény,egyéb finomságok, fagylaltok
garmadája. Az árak nagyon jók a hasonló színvonalú cukrászdákat összehasonlítva. A belső tere is szép tágas és a terasza is nagy. Sokan voltak, de a kiszolgálók gyorsak, ügyesek. A gyümölcs rízs tömve volt gyümölccsel, ahogy még sehol nem ettem ilyet.
2021. augusztus 28.egyedül járt itt 45Véletlenül találtam rá erre a teljesen eldugott, szerény kifőzdére. Az utcán elhelyezett reklámtáblájukon hirdetik az olcsó menűt. A helyiség maga retro és nem igazán helyben való fogyasztásra szánták. A törzsközönségük előfizető elvitelre. Ez nem von le semmit az ételek minőségéből. Házias ízek és baráti kiszolgálás. Az árak meg még inkább barátiak.
2021. augusztus 18.a párjával járt itt 55Átutazóban járva az 52-es út mellett megláttuk ezt a szerény kis büfét. Külsőleg nagyon megtetszett a terasza, de a parkoló felől volt még kitéve egy kétszemélyes kis asztal is. A büfében egy nagyon kedves fiatalember fogadott. Az étel választék meglepően sokféle volt. Hortobágyi palacsintát kértünk, amit frissen készített, pár perc alatt. Különlegessége volt, hogy mártás helyett prézlivel volt megsütve.
2021. augusztus 18.a párjával járt itt 45A ráckevei Aqulandban járva finom ebédre vágytunk. Ezt megtaláltuk a félig a strand területén félig a patakpartról megközelíthető Tókert csárdában. Nagyon hangulatos , árnyékos, csendes helyen van. Az ételek és a kiszolgálás is megfelelő. Szerencsére nem voltak sokan, igaz az árak sem alacsonyak. , de a menűk jók voltak. Érdemes ide visszatérni máskor is.