2023. december 26.egyedül járt itt 55a VIII.kerületben járva, véletlenül bukkantam e bolthelyiségnek látszó kis étkezdére. a koszt házías, nagy adag és olcső. Napközben élőzene is van a kellemes ebédeléshez. A tulajdonos és a személyzet nagyon barátságos.
Menű is van állandóan. Ide érdemes betérni, ha valaki gyorsan,olcsón finomat akar ebédelni.
2023. szeptember 29.barátokkal járt itt 45Kis mellék utcában, egyáltalán nem feltünő helyen találtunk rá erre a kellemes étteremre. Az udvarban igényesen kialakitott kerthelyiség fogadott. A kiszolgáló azonnal megjelent és a megrendelt menűt is hamar kihozta. Meglepő volt az asztalon elhelyezett szodásszifon. Nagyon jólesett ez a figyelmesség.
2023. augusztus 31.barátokkal járt itt 45Látogatást tettünk az Óbuda legjobb fagyizójának kitüntetett fagyizóba. Nagyon sokféle ízűek a fagyik, valamint cukor és laktozmentes változatok is vannak. Nagyon népszerú hely hosszú évek óta. Általában mindig sorba állás van, de a kiszolgálás gyors és vevő barát. Érdemes idelátogatni mindenkinek.
2023. augusztus 26., csoporttal járt itt 55Eddig nem vettem észre ezt a jó kis kerthelységet a Rómain, pedig valószinű hogy csak a szerény cégtáblájuk miatt. Baráti bográcsozásra ki lehet bérelni bárkinek. Az italokat tőlűk kell megvenni, de minden mást a vendégek maguk hoznak és készitik el. A segitőkészségük maximális. Ajánlom minden kert nélkűli bulizónak.
2023. augusztus 23.a párjával járt itt 55Győrben sétálva a nagy melegben jól esett fagyizni, amire a legjobb hely ez a cukrászda. Jellemzően hosszú sor várakozott, de gyors volt a kiszolgálás. Sajnos egy hiánya van, hogy nincs sem asztal, sem űlőhely a helybeni fogyasztáshoz. A fagyi viszont tényleg nagy és rendkivűl finom volt. Ezt nem érdemes kihagyni.
2023. augusztus 23.a párjával járt itt 55Eddig nem hallottam erről a helyről,pedig kihagyhatatlan. Igazi vadnyugatot árasztó hely. Mindenkinek látnia kell.
2023. augusztus 23., csoporttal járt itt 55Régóta készűltem meglátogatni ezt a neves strandot. Nem okozott csalódást, óriási terűleten sok külőnféle medencével. Minden igényt kielégítő szolgáltatásokkal rendelkezik. Szerencsére árnyékolos medence is van, mert nagy szűkség volt rá a tűző nap ellen.
2023. augusztus 23., csoporttal járt itt 55Nyaralásunk idejére ebédet és vacsorát fizettünk be ebbe az étterembe. Jó választás lett,mert a kiszolgálás gyors , szivélyes és kedves. Az adagok megfelelőek, Nagyon népszerű hely, mert rengeteg elviteles megrendelésük van. Hétvégén még kellemes élőzenével is kedveskednek a vendégeknek.
2023. július 31.barátokkal járt itt 55Utazás kőzben megálltunk pihenni ebben a szép panorámát nyujtó büfében. A választék bőséges, a fagylalt adag nagy és finom, Szinte mindig telt ház van, tekintettel a győnyörű környezetre. A kiszolgálásra nincs panasz a fagylaltért bármikor visszatérnénk. Remélem nem sokára és mindenkinek ajánlom
2023. július 31.családjával járt itt 55A Plázában kellemes környezetben nyitott meg ez a tengeri halakat árusító étterem. Frissen sütik, a vendég kérésére. A kedves , segítőkész. Az ételek frissek, finomak. Nagyon jó, hogy végre ilyen igényes, kulturált, aránylag megfizethető hal és tengeri herkenytűket is kináló éttermet nyitottak.