2018. december 1., kollégákkal járt itt 45A Margit hidon át közlekedve a legközelebbi házias ételeket készítö Lecsó a befutó. Kedvencünk a mindíg kapható hortobágyi palacsinta és a borzas csirkemell. Az árai és az adagok is megfelelőek.
Menű választék is van. Napközben gyorskiszolgáló jelleggel mükődik és a földszinti rész kissé menza hangulatú, de az emeletről érdekes látvány a körúti emberözön.
2018. december 1.a párjával járt itt 55Az Öreg Halász Hotelt megmeglátva az éttermükben falatoztunk. nagyon tetszetős a nádfedeles építmény.
Ez jó választás volt, mert szebbnél szebb és finomabbnál finomabb csodákkal fogadtak minket. A hely kellemes hangulatához hozzátartozott a búbos kemence látványa is. A kiszolgálás gyors és kedves a személyzet is. Mindenkinek ajánlani tudjuk ezt a jó éttermet. Mi is visszatérünk még.
2018. december 1.barátokkal járt itt 55 Az újra megnyitott fürdőből éhesen kijőve kerestünk egy szép helyet és sikerült. Nagy meglepetésünkre több féle menűválaszték is volt, nagyon jó áron. Az ételek minősége és mennyisége is kifogástalan. A felszolgálok kedvesek és gyorsak. Már többször voltunk ott és mindig szinte telt házzal mükődnek.
Sajnos a kajákról készült képek véletlenül letörlődtek, de legközelebb pótoljuk.
2018. december 1.a párjával járt itt 55Százhalombattán járva soha nem hagyjuk ki ezt a hangulatos kerthelyiséget. A hely varázsát tetőzi a szépséges pizzák látványa.
A pörkölt galuskával is emberes adag. A kiszolgálás gyors és kedves.
Az elvitelre kért pizzákat is rekord gyorsasággal, de finoman elkészitve kaptuk meg. Jó szokásunkat megtartva még biztosan vendégek leszünk még itt náluk.
2018. december 1.gyerekekkel járt itt 55 Többször jártunk már ebben a szép környezetben lévő étteremben. Van itt minden mi szem-szájnak ingere. A finom és bőséges kaják mellé a hattyúkkal teli tó és a lovas park külön élmény. A személyzet barátságos, szolgálatkész. Az étterem és a hotel gyüjteménye is figyelemre méltó. A gyerekeknek is nagyon tetszett minden.
Húsvétkor ismét ellátogatunk hozzájuk,mert a rendezvényeik is nagyon népszerúek.
2018. december 1.családjával járt itt 55Solymáron járva szerettünk volna ebédelni, de ott nem találtunk megfelelőt. Pest felé vezetve viszont megláttuk e csábító kerthelyiséget. Igaz, hogy éppen tatarozás volt az épületben, de a kerthelyiség szép panorámával és berendezésével rögtön hívogatott.
Babgulyást és halászlét ettünk. Szép piros fazékban hozták az asztalhoz.
Az íze nagyon finom volt és nagy adag.
2018. november 28.a párjával járt itt 45Otthoni főzés helyett nagyon jó kis hely. Házias és kiadós ételek.
Hétvégén a családi menű ideális. Többször voltunk már ott.
Karácsonykor a halászléjük valóban finom. Paradicsomos káposztájuk a kedvencünk. Ebédidőben és hétvégén nagyon sokan felkeresik, de ha előre megrendeltük, akkor nem kell sorbaállni. A mákos guba és a turógomboc is nagyon finom.
2018. november 28.a párjával járt itt 55Szentesen sétálgatva véletlenül vettük észre ezt a kellemes éttermet.
Négyféle menűt ajánlottak 600-700,-Ft-os áron. A levest két főre egy nagy tálban hozták,melyben legalább 4 főre való adag volt.
Finom zóldbab levest választottunk. A fő fogásról a képet mellékeltem.
Az étterem és a söröző elkülőnülten volt kialakitva. A falakon kupák és sportolok képei. Igényes kialakitás.
2018. november 25.a párjával járt itt 553 napot töltöttünk ebben az új hotelben. Nagyon szép környezetben, elegáns szálloda. A kerti medencéje már nem müködőtt, de helyette ingyenes belépőt kaptunk a szintén csodaszép fürdőkomplexumba. A wellness medencéket kettőnknek inditották be, délelőtt senki nem volt.
A szobákhoz nagy erkélyek és gyönyörú kilátás nyilik a Kurca folyóra.
Az idő sajnos esős volt, de azért bejártuk a szép várost is.
2018. november 12.családjával járt itt 553 napot töltöttünk a HOTELBEN fél panziós ellátással.
A hotelhez tartozó Papi pizzázójában volt az étkezés.
A svédasztalos reggeli és vacsora finom és bőséges volt. Az étkezéshez kis hordóból mindenki saját maga önthetett a 4 féle borból,2 fehér és 2 vörös bor volt. Az étteremból is szép panoráma volt a környékre.
Máskor is visszatérünk ide, főleg ilyen jó időben.