2016. június 28.a párjával járt itt 45 A régi Kalocsa Hotel még átépités alatt. Meglepetésünkre nem szálloda, csak udvari kis szobasorok apró ablakokkal, amiket nem lehetett kinyítni. Villanygyujtás után teljesen be kellett sötétiteni, mert az utcáról és az udvarról is teljesen belátható volt. A személyzet nagyon udvarias, és az étterem nagyon szép. Az udvara is gyönyörű.
Sajnos a városi fürdő jó messze van a szállástól, de hétköznap lévén csak egy gyógymedence müködőtt, igaz nem voltunk többen 10 főnél, pedig az idő meleg volt. Kalocsa sétáló utcája meglepően egyedi és szép lett. Sikerült az összes muzeumot is bejárni. Összeségében megérte a 3 nap.
2016. június 3.a párjával járt itt 35 A horvát határ közelében távolsági busszal nehezen megközelithető, nyáron csodaszép üdülőtelep közepén modern szálloda. A személyzet kedves, a vacsora rengeteg. Mára már sajnos az üdülőházak kihaltak, rengeteg eladó igy a három nap alatt emberrel nem találkoztunk. A fürdője is ehhez hasonlóan lepusztult állapotban, de felujítás alatt.
Mivel még kora tavasz volt és ráadásul hideg időt fogtunk ki, semmi nem volt nyitva és busz is csak egy közlekedett naponta igy nem tudtuk elhagyni a falut, kénytelenek voltunk egész nap a fürdőben tartozkodni, ahol viszont nem volt büfé. Nyáron olyanoknak ajánlom, akik friss levegőre vágynak és napoznak.
2016. május 25.a párjával járt itt 55 Régi családi házas negyedben, de a belvárosban található e vadonatúj
panzió. Külön előnyére szolgál, hogy mind a távolsági buszhoz, mind a Hagymatikum fürdőhőz közel van. A berendezés egyedileg gyártott hagyma motivumokkal diszitett butorokkal berendezve. Újdonságként hatott, hogy a szekrényajtó nyitásakor felgyulladtak a led lámpák, igy világosban válogathattam a ruhák közt.
A tulajdonos saját maga készitette a reggelit és leste minden kivánságunkat. Nagyon kellemes és hangulatos jakuzzi is van a házban. Akik bográcsozni vágynak, azoknak is ajánlani tudom ezt a helyet.
2016. május 25.gyerekekkel járt itt 45 Meglepetést okozott, hogy a hotel eleje szépen felújított, de belülről és a környezete is félig kész. A belső udvar a jakuzzival nagyon kellemes, mig kevesen votak. A dohányosok is egy helyen tartozkodtak a játszó gyerekekkel. A fürdőszobában meglepetés volt a bidé, mig szappant nem adtak. Wellness részlegükból csak egy szaunna müködőtt, a sószoba raktár lett.
A svédasztalos vacsora is felemásra sikeredett. A pincérek osztották ki a főételt, de mi választhattunk két féléből. Az adagokkal viszont nem volt probléma. Sajnos a barlangfürdőtől is kb 2 km távolságra voltunk,ami gyerekekkel és csomagokkal kissé sok. Szerencsénkre nagyon jő idő volt,igy tudtunk bobozni és vizibiciklizni is.
2016. május 17.a párjával járt itt 45 Áprilisban 2 éjszakát töltöttünk párommal a hotelben. Leszállva buszról egy csodaszép parkon keresztül jutottunk a régi, patinás szállodához. Külön öröm volt, hogy szobánk ablaka a színházra nézett. A felujítás még nem fejeződőtt be,de az ágyak kényelmesek voltak. Nagyon tetszett a régiségek kiállitása és a hall úlögarniturája.
A fürdő valódi török hangulatot idézett. Kellemes meglepetés volt hogy a félpanziós ellátásnál nem volt kötelező a vacsora, hanem délután 2 órától bármikor elfogyaszthattuk. Ez remek megoldás, mert akkora adagok voltak, hogy a város összes nevezetességét bejártuk mire sikerült ledolgoznunk a rengeteg kalőriát. Szolnokon már jártunk átutazóban, de a felujitott várost csak most láttuk teljes szépségében. Ebben is kiemelkedő az új kerékpáros hid,mely este sejtelmes fényben világit. Szeretnénk máskor is visszatérni.
2016. május 6.gyerekekkel járt itt 55 Áprilisban már másodszor jöttünk ebbe a szállodába, de most a családdal együtt. Gyönyörú panoráma a szobaablakból a Sugovicára és a Dunára, valamint a Petőfi szigeti hidra. Oriás adag 3 fogásos gyertyafényes vacsora a folyóparti sétányra néző üvegteraszon. Külön élmény a halpedikür a rágicsáló apró fekete halakkal.
Hétkozben voltunk, igy szinte három napig csak mi voltunk a wellnessben, tehát nekünk elég nagy volt, de a lényeg, hogy nagyon tiszta, ami az egész szállodára jellemző. A gyerekeknek nagyon tetszett a játszóház és a készülő kültéri medence. Ezért szeretnénk még visszatérni.