2018. október 28.gyerekekkel járt itt 15 Tapolcán való tartózkodásunkkor itt volt a vacsoránk . Soha nem volt tömeg a pincér fiú mégis soha nem ért rá. Az asztalok koszosak voltak, a pincér fiú úgy viselkedett a vendégekkel mintha a haverjai lettek volna, mindenkit tegezett. Az ételre sokat kellett várni,mégis melegített volt és menza koszt minőség alatti.
A teraszon ülve láttuk,hogy a pincér kint dohányzik a konyhai dolgozókkal,majd kihozta a vacsorát. Mennyiségre kevés. . . . mondjuk ebből a minőségből nem is kellett több. Elmentünk egy pizzázóba inkább vacsorázni. Másnap még megnéztük,hogy mi a vacsora. . . . annak hasmenés lett a vége. Többet nem tettük be oda a lábunk.
2018. október 28.gyerekekkel járt itt 25 Kuponos oldalon vásároltam 2 kupont, mert 4 felnőtt szeretet volna egy kicsit kikapcsolódni. Szállás+ reggeli a Boszorkánytanyában ,vacsora a Varjúban. Korábban érkeztünk, az ajtó zárva. Összefutottunk egy morcos emberrel aki közölte,hogy 2-től van szoba,majd akkor jön a recepciós addig menjünk valamerre.
Gondoltuk addig beülünk az általuk hirdetett kávézóba. . . . kiderült az rég bezárt. Elmentünk városnézőbe. Mikor vissza értünk a recepciós néni aktívan telefonált, kb 15 perc múlva megkérdezte,hogy mit akarok. Mondtam,hogy én lennék a vendég aki az emeleti szobákat foglalta. Még beszélt egy kicsit,majd jött hogy megmutassa a szobákat. Csigalépcső vezetett az emeletre enyhén életveszélyes állapotban. A szobákban minimál dizájn,hűtő nincs. . . a folyóson sem. De a földszinten volt egy amit a párom cipelt fel az emeletre. A fürdő olyan kicsi,hogy rögtön a wcre kell ülni vagy a zuhany alá állni. Zuhanyozás közben elázik a wc és uszik az egész fürdő. Reggeli a földszinten ,minimál. Amikor megkérdeztem,hogy tea,kávé esetleg van e , a recepciós néni "kedvesen" közölte,hogy majd ha szedtem reggelit akkor kapok . . . . . . Szörnyű volt az a 3 nap amit ott töltöttünk. Utolsó nap már szó szerint kinéztek minket. Vacsorázni elkellet sétálni a Varjú fogadóba ahol szintén szörnyű volt az étkezés. . . . de ez megér egy külön értékelést.
2018. október 27.a párjával járt itt 35 A szállásközvetítő oldalon [moderálva - a szerk. ] vásároltam 3 nap 2 éj szállást , kellemes, nyugodt pihenés reményében. Az egyetlen pozitívum a személyzet kedvessége, de ez édes kevés a 4*-hoz. A szoba tiszta de irtó retró, a fürdőről ne is beszéljünk. Ma már elvárható lenne a wifi ,ami a szobákban nincs.
A reggeli 10-ig van,de már fél 10-kor szedték össze a terítéket :( . A vacsora egy része már 8-kor elfogyott és nem is pótolták, a svéd asztal felhozatala elég gyenge a 4* hoz képest. De mindezt elnéztem volna. Viszont azon a 2 éjszakán ( május 23-24 ) sikerült kifognunk egy TESCO csapatépítést ,vagy valami hasonlót . . . . . . . ennek okán a szálloda megtelt több hangos,kulturálatlan egyeddel. Első este azt hallgattuk hajnal 1-ig,hogy hangos borozgatásba kezdtek a Balaton parton, 2. éjszaka viszont hajnali 4 óráig ! hangos zene szolt, olyan buli volt, hogy rezget alattunk az ágy,képtelenség volt aludni. Reggel egy másik párral együtt panaszt tettünk. . . . . a recepciós válasza,hogy előfordul. Én úgy gondolom,hogy ha a szálloda feltételeket szab ha én vissza mondom a foglalásom akkor én is szabhatok feltételeket, ha nem teljesíti a szálloda a vállalt szolgáltatást. Arról nem is beszélve,hogy kevesebb *-u hotelnál előfordult,hogy rákérdeztek ,hogy rendezvény miatt fent tartjuk e a foglalást mert előfordulhat,hogy hangosak lesznek. . . . . . ez csak simán marketing. . . . . . . van mit tanulni a vezetésnek. Az előbb említett pár maradt még egy napot. . . . . . mi nem . . . . . . mi várjuk a választ a panaszlevelünkre, mert minket nem kártalanítottak azonnal mint őket. . . . . . . ezek fényében nagy csalódás volt :( Panaszlevelünkre nem reagáltak semmit.
2018. október 26.a párjával járt itt 35 A Grand Termál Apartmanban szálltunk meg, és a Marcos étteremben ( volt Babi ) volt az étkezésünk teljes ellátással. Kedves voltak,de időnként az volt az érzésünk,hogy tanuló étteremben vagyunk pl kanál landol a földön, italt asztalra tételnél majdnem kiborítja stb ) Reggelire bocsi csak kenyér van. . . . .
tojás 5 féle megnevezéssel, tea 1 fajta langyosan tálalva. Ebéd lehet menű vagy egy tál választott étel (nem étlapról,mert azt nem is láttunk ) apartmanosoknak laminált lapról. Vacsora ugyanez volt. Nagyon nem voltunk megelégedve.
2018. október 26.gyerekekkel járt itt 55Másodszor jártunk a fogadóban. Először csak 3an voltunk ezért csak az emeleti apartmant béreltük ki. De most az egész család volt ( 5 felnőtt, 1 gyerek, 2 kutya) ezért mind kettő apartmant kibéreltük. A kutyák vitelétől nem zárkóztak el . Az apartmanok tiszták, jól felszereltek,a személyzet kedves, jó helyen van . Nagyon jól éreztük magunkat. Megyünk még. :)
2018. október 26.a párjával járt itt 15 Kuponos oldalról [moderálva - a szerk. ] vásároltuk a kupont. Az ajánlat Grand Termál Apartman **** 3 nap/2 éj /2 fő teljes ellátással akciós ár 29990 ft. . . . . . ez így nagyon jó ajánlatnak tűnik. A honlapon a képek nagyon szépek és címnek a Vár utca 12/3 számot adja.
Aztán a foglalásnál kiderült,hogy több apartmant üzemeltetnek és a mi szállásunk a Vár utca 6 szám alatt lesz. Megérkezésünkkor derült ki (csatoltam képeket) hogy ez az apartman a munkásszállók szintjét üti meg. A szoba hideg-rideg, nincs fűtés csak valami meleg levegő befúvós akármi a falon, a por hömpölyög a földön, a lámpa bura vastagon poros, wc papír nincs bekészítve, a fürdő szét van rohadva. Visszamentem az amfora apartmanba s közöltem,hogy ez nem az a minőség amit vártam és nem vagyok hajlandó itt megszállni. Ez nem **** ez -*. Egy hölgy bentről flegmán kiszólt,hogy küldtünk képeket, meg van fent kép az apartmanról. Nem volt, most én tettem fel. A férfi recepciós (nevét nem jegyeztem meg) közölte,hogy felár ellenében tudnak biztosítani másik szobát a grand termálban. A kuponom eredetileg is odaszólt, de mivel 250 km autóztam s a pénzem nem akarták vissza adni ráfizettem 7400 ft-ot a szállásra + 1800 ft a parkolásért mert nem akartam valahol a környező utcában tárolni az autót. Az étkezés a Marcos étteremben nevezett étkezdében volt. A mennyiség,minőség ár-érték arány sok kivetni valót hagy maga után, de ez más lapra tartozik. Amit viszont az Amfora apartman művel az a vendégek átverése és lehúzása. Senkinek nem ajánlom,hogy megszálljon náluk vagy kupont vásároljon hozzájuk.
2016. május 18.a párjával járt itt 15 A barlangfürdőt akartuk megnézni,ezért nagyon megörültem amikor egy kuponos oldalon találtam egy szálláshelyet ami ajándékba adja a fürdőbelépőt. Ár -érték arányban jónak tűnt s elkövetve a hibát,hogy nem néztem utána a szállásnak ,megvettem a kupont. Időpont egyeztetés a szállással majd nagy örömmel útra keltünk.
Megérkezésünkkor jó pár perc toporgás után előkerült egy férfi aki végre megkérdezte,hogy ugyan mit szeretnénk. Miután elmondtuk,hogy tán elfoglalni a szobánkat ,közölte,hogy ott kint várjunk majd jön a párja ő intézi ezt! ! Döbbenetünk el tartott egy két percig majd megjelent a tulaj hölgy . . . [moderálva, a szerk. ] sok mindennek néztem volna őt,csak recepciósnak nem. A stílusa is maga volt a csoda ,én percekig nem ocsúdtam fel a döbbenettől . De nem hagyott sokáig mélázni mert közölte,hogy kapjuk meg a csomagjainkat s induljunk fel az emeletre mert ott lesz a szállás. Bementünk a szobánkba ahol ismét döbbenten fogadtam,hogy a fürdő közös a mellettünk lévő szoba lakóival. De ez még mind semmi mert a fürdő kicsi és koszos volt. De a "hölgy" nagyon hamar a lényegre tért,hogy rendezzük a piszkos anyagiakat. Közölte,hogy étkezés az nem itt lesz, sétáljunk el az étteremig. Ehhez adott egy hevenyészett leírást. Rákérdeztem a wifire, mire közölte,hogy kapcsoljam be a gépet s majd ő begépeli a kódot , mert azt biztos,hogy nem mondja meg :/ Ezután felmarkolta a pénzt s elviharzott. . . . soha többé nem láttuk. Pedig este hívtuk őt telefonon,mert nem volt víz,nem tudtunk fürödni. Teljesen fel volt háborodva,hogy ezért telefonálunk,majd közölte,hogy várjunk türelemmel idő míg fel ér az emeletre :/ hát nem ért fel. Újabb telefon ,ekkor már ideges volt s azt mondta,hogy ő már otthon lefeküdt,csak nem gondoljuk,hogy ezért vissza jön ! de lássuk milyen jó fej,megadja a párja számát! Na azzal se voltunk kisegítve,mert ő meg úton volt s nem vitte felénk az útja, ezért felhatalmazta a páromat,hogy szereljen. Párom neki állt és vizet fakasztott, így megfürödtünk . Másnap elmentünk a fürdőbe,megvacsoráztunk és kiköltöztünk a kastélyból. Senki nem vette észre,hogy elmentünk. . . . . szerintem azóta sem tudják,hogy 3 nap helyett csak 1 éjszakát tartózkodtunk ott. Soha többet a környékükre se megyünk. Amit ők művelnek az a vendéglátás szégyene! ! !
2016. május 18.a párjával járt itt 55 Tavaly nyáron Miskolctapolcán jártunk s már akkor szerettünk volna eljutni Lillafüredre,de az akkori szálláshelyünk kritikán aluli volt (de ez egy másik értékelés lesz ),hogy egy éjszaka után eljöttünk. Ezért külön örültem,hogy idén találtunk egy kuponos oldalon szállást Lillafüredre. Kicsit félve mentünk.
hogy milyen lehet egy hotel a Palota szálló árnyékában,de kellemesen csalódtunk! Nem árnyék, egy igazi kis gyöngyszem a Hámori tó partján. A személyzet nagyon kedves ,segítőkész volt, egy pillanatig sem érzékeltették velünk,hogy mi csak "olcsó" kuponos vendégek vagyunk. Erkélyes szobát kaptunk (azt kértem a foglalásnál) ami nagyon szép, a kilátás egyenesen csodás. Maga a hotel is szép és rendkívül tiszta. Sok több csillagos hotel megirigyelhetné! ! A hotelbe belépve mindig friss illat fogadott. A környéken rengeteg a látnivaló. Ami hátrány volt,hogy tavasz lévén még nem indult meg a szezon,ezért a kis vonat még nem járt,s az Anna barlangba is csak egy nap egyszer lehet bemenni. Ha esetleg kisboltot keresnél azt felejtsd el,mert nincs. Inni valót és egyebet vigyél magaddal,mert ott venni nem tudsz. Vagy bemész Diósgyőrbe vásárolni vagy fogyasztod a minibárt,vagy mész a hotel éttermébe amivel nincs is baj. Bár az ital árrakat drágállottam, de az ételek nagyon jók. Ott ettük életünk első békacombját. A reggeli svédasztalos, amit folyamatosan töltenek s a pincérek mindig kérdezték,hogy kérünk e még pl tükör tojást. Kértünk :) s sütöttek is nekünk. Ja és az étteremből is csodás a kilátás a tóra. Ami számomra hátrány volt,hogy a Palota szállóba kellett volna átmenni wellnessezni. Ez nekünk macerásnak tűnt ezért ezt kihagytuk,bár számítottunk a wellnessre. De mindezek ellenére Én imádtam a szállást, s magát Lillafüredet is. Olyan mennyünk vissza még hely.