2016. október 31.családjával járt itt 55Ez az étterem remek választás, ha házias ízekre vágyunk! Nagyon finomak az ételek, nagy a választék, nem lőhetünk mellé, akármit is választunk, akár levesről, akár főételről, akár desszertről van szó. A kiszolgálás kifogástalan. Minden szempontból meg vagyunk vele elégedve, ha ide jövünk. Az adagok megfelelőek, sőt még nagyok is. Az ár-érték arány is jó!
2016. október 31.családjával járt itt 45Gyerekkorom óta gyakori vendégek vagyunk itt. A választék folyamatosan változik, bővül. A fagyik is nagyon finomak itt, bár abból nem olyan nagy a választék. A citromfagyijuk kifejezetten a kedvencem. Gyors, korrekt és jó a kiszolgálás. Az adag megfelelő. A sütemények is finomak, viszonylag nagy választékkal. Nyáron a legjobb menni ide, nagy kiülős része van, ahol sokan elférünk.
2016. október 31., csoporttal járt itt 45A hely hangulata jó, barátságos, igaz elég kicsi. A választék bőséges, mindenki megtalálhatja a neki való ízeket. A kiszolgálás rendben van, viszonylag gyors és friss az étel. Előnye még, hogy vállalnak házhoz szállítást is, amit gyorsan kihoznak. Viszont negatívum, hogy elég drága egy lepény, máshol körülbelül egy egész pizza ára. Néha betérni jó, amikor gyorsan egy jót szeretnénk enni.
2016. október 31.barátokkal járt itt 45 Egy nagyon konzervatív és egyszerű helyről van szó, semmi puccosság, régies bútorok és hangulat jellemzi. Retro hangulatú az egész, általában retro zenéket játszanak. Igazándiból semmiből nem nagy a választék, de egyik legolcsóbb hely Gyöngyösön. Hamburger és szendvics a jellemző étel itt, ami kapható.
Előnye még, hogy könnyen megközelíthető, a városközpontban van, közel a nagy buszmegállóhoz.
2016. október 31.barátokkal járt itt 45 Nagyon közel van ahhoz az egyetemhez, ahol jelenleg tanulok, így néha betérünk ide a hallgatótársaimmal. Ez a Meki is ugyanolyan igazából mint a többi, külsőben van némi különbség, kicsit talán egyedibb a többinél. A hely hangulata barátságosabb, elegánsabb, fényesebb az egész. A kiszolgálás gyors, az étel bár finom, de mint tudjuk nem a legegészségesebb.
De arra tökéletesen jó, hogy ha kevés az időnk és gyorsan szeretnénk enni, néha betérjünk ide.
2016. október 24.a párjával járt itt 55 Ami már az érkezéskor elkápráztatott minket, az a környezet, a természet ami körülveszi a szállást. Gyönyörű szép helyen van, a bánki tó mellett. Amikor mi szálltunk meg, pont jazz hétvége volt, bár lehet ez az fő irányvonal itt is egyébként, ezt nem tudjuk. Nem a kedvencünk a jazz zene, mégis nagyon tetszett az egész, iszonyatosan hangulatos volt az egész.
A szobánk pont a tóra nézett, egyik legszebb szoba és kilátás volt ez, amiben valaha voltunk. Vacsora utáni séta kellemes és jóleső, mindenkinek ajánlom, hogy nézzenek szét a tóparton, van mit felfedezni. Még kacsákat is tudtunk etetni. Bár az árak kicsit drágák, de összességében ez volt az egyik legjobb wellness-hétvége, amit eltöltöttünk itt.
2016. október 24.a párjával járt itt 45 Állatbolond lévén nagyon régóta el szerettem volna menni ide, és végül sikerült is hosszú idő után. Direkt a hely különlegessége miatt látogattuk meg a kávézót, az állatok miatt, abban nem csalódtunk, de az árak magasak, azt hiszem nem mindennapi kávézó ez, minden téren. Aki csak kávézni szeretne de nem szereti az állatokat annak semmiképp sem ajánlom!
Viszont aki hasonlóan hozzám imádja az állatokat, ráadásul még a kávét is szereti, néha belefér ez a különlegesség! :-)
2016. október 18.a párjával járt itt 45 Párommal és szüleivel voltunk itt vacsorázni, szülinapot ünnepelni. Ők már ismerték ezt a helyet, sokszor járnak ide, én még nem voltam korábban. Némelyik ételt nagyon eltalálják, és nagyon jól elkészítik, de van amelyik csak középszerű. Az adagok megfelelőek voltak, és valószínűleg, ha erre járunk, legközelebb is betérünk.
Összességében kellemes volt, de nem túl puccos az étterem, inkább egyszerű.
2016. október 17.barátokkal járt itt 35Ahhoz képest, hogy korábban sok pozitívat hallottam a helyről, csalódnom kellett, mert nem egy nagy durranás. Jó ételek és italok vannak, változatos is, nagy a választék, azonban elég drága ahhoz képest, mint amit nyújtanak. Budapesti árakhoz képest lehet, hogy közép kategóriába esik, de nem járnék ide túl gyakran. A kiszolgálás egyébként jó, a sütiket kifejezetten szeretem.
2016. október 17.a párjával járt itt 55 Az interneten bukkantunk rá erre a szállásra, a gyönyörű képek alapján választottuk ki a párommal. Nagyon megtetszett a külső is, a szobák és a medencék képiről nem is beszélve. Az elvárások teljesültek, nem csalódtunk, élőben is meseszép az egész. Az ételekkel is meg voltunk elégedve, nagyszerű hosszú hétvégi kényeztetés volt.
Bátran ajánlom mindenkinek aki egy szép helyen, szép környezetben, szép szálláson szeretne kikapcsolódni.