2013. december 19.a párjával járt itt 35 Gondoltuk a párommal ma beülünk, és együtt ebédelünk itt, hiszen a Budai (III ker. ) trófea étteremben már ettünk és nem volt rossz. Teltház volt, mindenhol csak emberek, szűk helyek a wc-ig mire eljutottam útvonalat kellet terveznem és vissza is és ha valami közbejött (babakocsis) na akkor újratervezés.
Az ételek nem rosszak, de nem is kiemelkedőek, nekem, a húsoknak mindnek ugyan olyan íze volt függetlenül attól miben volt pácolva. Nem zabálni akartunk csak enni ellentétben a többi vendéggel, aki már nem bírt enni, de még elment egy rétesért –tipikus magyar szokás sajnos. A pincérek gyorsak és kedvesek, de sajnos ez nekünk csalódás volt.
2013. november 13.családjával járt itt 35A 4 liftből csak 1 müködött. A paplanon vércsepp maradványok. A wc ajtó üveg -nem lehet nyugodtan. . . . . . A parkolás balkáni, a garázs 1. 500/ éj. A baba ágy egy xaros hordozható ágy, öblitövel mosták a huzatok ami allergiàt okozhat. Felkészületlenek a családosokkal szemben. A fürdő jó. Irreális vendéglátó árak. A szoba ár elfogadható.