2018. július 17.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
2018 júliusában töltöttünk 6 éjszakát a Lifestyle Hotel Mátrában. Gyakorlatilag csak jókat tudunk mondani róla. Hogy az elején túl legyünk a 2 negatívumon:
1. A fitneszterem felszereltsége gyenge egy 4-csillagos hotelhez képest. 2.
A tisztasággal kapcsolatban annyi megjegyzésem lenne, hogy az étteremben volt olyan nap, amikor érthetetlen módon a padlószőnyegre leszóródott morzsákat, rizsszemeket még több órával később is ott lehetett látni, illetve amikor takarítást kértünk, akkor a törölközőcserén kívül nem sok nyomát láttuk. A pozitívumok viszont minden másban megmutatkoztak. Az ételkínálat számunkra mindig tartalmazott olyat, amit szívesen ettünk. Külön meg kell dicsérni a szarvasfilét az aszalt szilvás mártással - egész héten tudtam volna enni! Figyelnek a glutén, laktóz stb. érzékenyekre is. A wellness részleg szép és nem kell zsúfolódni, mert bent is van 2 medence, plusz szaunák, gőzkabin, aromakabin stb. A kinti medence nagy, kényelmesen lehet benne úszni, a napozóágyak mellett egy meleg pezsgőfürdő helyezkedik el. A medencék vize mindenhol kellemes, bent egy kicsit melegebb, mint a kintiben. A szolgáltatások közé tartozik ingyenesen az asztalitenisz, a csocsó (játék közben eltört az egyik bábu és 1 nap alatt megjavították), a bowling viszont fizetős, csakúgy, mint a kerékpár kölcsönzés. A szobánk kényelmes volt, a parkra néző, erkélyes. A gyermek pótágya kényelmes, normál matracos, nem egy rossz minőségű kempingágy. Tágas szoba és elfogadható méretű fürdőszoba. Ha bármiből cserét kértünk, akkor azonnal hozták. A bárpincérek közül az egyik kifejezetten udvarias és figyelmes volt, a VB ideje alatt a recepció mellett kivetítőn néztük a meccseket (a szobában lévő LCD TV elég kicsi lett volna meccsnézéshez). Összességében véve bármikor szívesen visszamennék, ár-érték arányban nagyon jó szálláshely!
2017. január 3.gyerekekkel járt itt 55 3 éjszakát töltöttünk a Hotel Erkelben, és miután indulás előtt megnéztük még a gyulai várat, bementünk enni az étterembe. Én azon is meglepődtem egy kicsit, hogy karácsony előtt 1 nappal nyitva voltak, és 3 vagy 4 fős személyzet szolgált ki. Mindjárt az első benyomás nagyon pozitív volt, ahogy beléptünk a feleségemmel és 8 éves gyermekemmel.
Hangulatosan berendezett, meleg hangulatú belső fogadott minket a kinti hideget követően. Helyet foglaltunk, és azonnal tudtunk rendelni (nem voltak tömegek az étteremben). Rövid várakozás után kihozták a 2 pizzát és a mandulakéregben sütött camembert sajtot az áfonyamártással. Nagyon finom és bőséges volt minden. Az ételek és italok egyaránt jó ár-érték arányban voltak. Csupán 2 negatívumot tudnék említeni a személyzettel kapcsolatban:
1. Bizonyos dolgokat a hátsó helyiségben nem a vendégek füle hallatára kellene megbeszélni. 2. Távozásunkkor senki sem volt, akitől elköszönhettünk volna. Összességében jó volt, és bármikor visszamennénk mindhárman.
2016. augusztus 9.gyerekekkel járt itt 45 Nejemnek nagy kedvence a hely, azért én ennyire nem vagyok lelkes. . . Tény, hogy kedves a kiszolgálás általában, de nagyon nehéz helyet kapni a forgalmas órákban, főleg esténként. Finom a tészta alapjuk, a feltétek a választástól függően változnak, a magyaros és a hawaii pizza nekem elfogadható, más kínálatuk nem nagyon van, pizzára szakosodtak.
Füredi nyaralásunk alkalmával történt viszont egy érdekes dolog: az egyik napon simán lehetett felesben kérni a pizzát, azaz hogy az egyik fele ilyen, a másik meg amolyan legyen. 2 nappal később viszont a pincér hölgy azt mondta, hogy nincs lehetőség ilyen kívánság pizzára, mondván, hogy bent a szakácsok azt mondták neki, hogy mivel sok a vendég, ezért nem lehet ilyet kérni. Szerintem az ilyen következetlenség nem okos dolog, akkor inkább ne lehessen kérni sohasem. . .
2016. augusztus 9.gyerekekkel járt itt 35 Családommal tértünk be a 2015. évi pozitív tapasztalatok alapján. A kedves fogadtatás után viszonylag hamar kihozták az ételeket. A gomba szárát nem szedték ki, és a rizs ropogott a nejem ebédjében, az én nokedlim pedig nem frissen készült volt, hanem össze volt állva.
A pincér érdeklődésére elmondtuk a tapasztaltakat, amelyre az volt a válasza, hogy kevesebben voltak, és nem volt ott az a szakács, aki ott szokott lenni. Ezt tudomásul veszem, de úgy gondolom, hogy nekem, mint vendégnek ugyanazt a minőséget és kiszolgálást kell kapnom, mint annak, akit pl. hétvégén látnak vendégül. . . Javára lehet írni, hogy 500-600 Ft-ot levont a számlából, de a minőségre ez akkor sem mentség.
2016. augusztus 9.gyerekekkel járt itt 55Családias, közvetlen, kedves kiszolgálás, igyekezve az egyedi igényeket is kielégíteni.
Finom reggeli (nejemnek a tejberizs az egyik kedvence), házi sonka és lekvárok, a laktózérzékenyek szempontjait is figyelembe veszik, ha arra van igény.
Ha programajánlatra van szükség, vagy véleményt kérünk bármelyik helyi étteremmel kapcsolatban, készséggel segítenek.
2016. július 28.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
ELHELYEZKDEÉS: A szálloda jól megközelíthető helyen van, csendes, nyugodt környezetben van. Ideális a kikapcsolódásra vágyóknak. TISZTASÁG: naponta takarítanak, kérésre törülközőt cserélnek, ahogy illik ilyen helyen. Az étteremben és a folyosókon is rend, tisztaság uralkodott. SZEMÉLYZET: udvarias, kedves, diszkrét.
Reagálnak minden kérésre, igényre. KÉNYELEM: nagy, tágas szoba és fürdőszoba. 2 lift a hotelben. SZOLGÁLTATÁSOK: folyosón át kényelmesen lehet eljutni a termálfürdőbe. Az animátorok nyáron vízitornát és este gyermekprogramokat tartanak. Bármikor ingyen igénybe vehető pingpongasztal, játékok. Folyamatosan üzemelő bár, hetente több alkalommal élő zene. Nagyon kellemes 6 napot töltöttem itt a családommal, köszönjük, megérte ilyen messzire jönni Budapest mellől.
2016. július 27.családjával járt itt 25 2015 szilveszterre foglaltunk ebbe a hotelba. Sajnos utólag nagyon megbántuk (nem volt még róla értékelés az ittjartam. hu-n), mert kiderült, hogy egy valamikor szebbe napokat látott hotelba érkeztünk, ami most nagyon le van pukkanva. SZOBÁK: a szobák felszerelése hiányos volt, nem minden működött mindenhol (csap, lefolyó).
Az ágyak régiek, rossz állapotúak voltak, az egyik szobában a párkány leesett, amikor véletlenül rátámaszkodott valaki. WELLNESS: a wellness részleg gyakorlatilag teljesen használhatatlan volt: egyetlen pezsgőfürdő működött, ami elég koszos volt, és alig fért be 6 ember, és ha valaki nem vigyázott, akkor a lefolyó beszippantotta a lábát. A két szauna közül az egyik ki volt égve (! ), a másik nem működött, pedig azt ígérték, be lesz kapcsolva. A merülőmedencében nem, volt víz. A wellness részlegbe vezető folyosón feltöredezett csempéken kellett lépkedni. SZEMÉLYZET: a kedvességükkel próbálták pótolni, amit lehetett, nem volt könnyű dolguk, de nagyon udvariasak voltak. ÉTELEK: kevés és kis választék, közepes minőség. TISZTASÁG: az étkező részben nem volt takarítás, a szilveszteri maradékok másnap délelőtt ott hevertek az asztalon és az asztal alatt. SZILVESZTER: a menü és a műsor szánalmas volt, a beígért animátorok sehol nem voltak. Élőzenéhez egy szintetizátorost választottak állítólag a YouTube-ról. . . Az üzemeltető család ült a recepción is, de amikor dolguk volt, senki nem volt ott. Éjszaka soha nem volt senki ott. Egy 4 csillagos szállodában. . . Többen próbáltak másik szálláshelyre átmenni, de sajnos szilveszterkor mindenhol telt ház volt. Senkinek nem ajánlom, aki jól szeretné magát érezni még akkor sem, ha ők fizetnének.