2019. április 24.a párjával járt itt 45 A szállodával nagyon meg voltunk elégedve, különösen a konyha volt kiváló. Na de a vendégek! 4*-os szállodában sokan úgy viselkednek, mint a sarki kocsmában. A húsvét vasárnapi ünnepi vacsorához kockás rövid nadrág és kerti papucs. Színig szedett tányérok, melyeknek 3/4-ét ott hagyják.
Az ellátás soft all inclusive, négyszer lehet enni, de már reggel elkezdődi a spájzolás, annak ellenére hogy ki van írva, hogy a gyümölcsöket az étteremben fogyasszák a "kedves" vendégek, vannak akik gyümölcskosárral távoznak. Nem beszélve az átkiabálások egyik asztaltól a másikhoz, a neveletlen gyerekek viselkedése. . . . Ez a középosztály, vagy a felkapaszkodott újgazdagok? ? ? Szegény vendéglátós csak néz, és nem akar hinni a szemének, de mit kezdjen a VENDÉGGEL? ? ? És ez évről évre csak egyre rosszabb.
Greenfield Hotel Golf & Spa válasza
Kedves Vendégünk!
Nagyon szépen köszönjük, hogy szállodánkban eltöltött pihenése után megosztotta velünk tapasztalatait. Számunkra nagyon fontosak vendégeink észrevételei, javaslatai, kritikái, hiszen segítségükkel szolgáltatásaink minőségén javítani tudunk.
Örülünk, hogy elégedettek voltak szolgáltatásainkkal, és reméljük, hogy hamarosan újra visszatérnek hozzánk!
Szívélyes üdvözlettel: a Greenfield Hotel Golf & Spa csapata
2019. május 7., , Greenfield Hotel Golf & Spa