2016. június 28., csoporttal járt itt 55Ez év áprilisában jártunk a múzeumban egy nagyobb létszámú csoporttal. A sárkányokkal kapcsolatos programon vettünk részt. Nyugodt szívvel állíthatom, hogy felnőtt és gyermek egyaránt jól szórakozott. Beszélgettünk a sárkányokról, tanultunk egy dalocskát, le is rajzoltuk őket, és sok érdekességet kipróbáltunk ,ami a sárkányokkal volt kapcsolatos. Köszönjük az élményt, szívesen visszatérünk máskor is!
2016. május 23.a párjával járt itt 35A hagymaleves finom volt a napi menüben, a második viszont már hagyott némi kívánnivalót maga után. Minden étel mellé rizst kínáltak. A menühöz a salátát, vagy zöldségköretet pluszban kellett rendelni, nem adtak a menühöz még egy darab ubit sem. Az étel nem volt rossz, de úgy gondolom, a rizs mellé minimum hasábburgonyát kéne kínálni. A mellékhelyiség állapota viszont borzalmas volt. . .
2016. február 23.a párjával járt itt 35 Tihanyban járva tértünk be ebbe az étterembe. Garda fesztivál zajlott éppen, az étterem tele volt vendégekkel. A kiszolgálás és az ételek minősége megfelelő volt. Nem tudnék kiemelkedő pozitívumot és negatívumot sem említeni, egy átlagos vacsorát fogyasztottunk el itt a párommal.
A desszert somlói volt, amit kevés helyen készítenek el jól, itt sem voltam különösképpen elragadtatva tőle, de összességében ehető volt, viszont az adag eléggé kicsinek tűnt,de lehet, hogy ez csak az én véleményem. A jövőben ha visszatérünk, elképzelhető, hogy újra betérünk és más ételeket is kipróbálunk.
2015. november 25.a párjával járt itt 35Hétvégi kirándulásból hazafelé tartva a párommal megéheztünk. Forró levesre vágytunk. Párom ajánlására ezt az éttermet választottuk,mivel ő már járt itt. Párom májgaluska levest kért, én pedig sütőtök krémlevest rendeltem. Mindketten elégedetten, jóllakottan távoztunk. Ajánlom másoknak is az éttermet, ha Győrben járnak, feltétlenül térjenek be.
Nimród Vendéglő válasza
Koszonjuk szepen a pozitiv szavakat. Nagyon orulunk, hogy minket valasztottak. Remelem visszatero vendegeink kozott udvozolhetjuk Ont es kedves parjat. Szep napot kivanok! Udvozlettel, T. Tamas
2016. február 10., Nimród Vendéglő, tulajdonos
2015. augusztus 18.gyerekekkel járt itt 252014-ben jártam itt, nagyon pozitív véleményem volt az étteremről, ezért is csalódtam idén júliusban, mikor visszatértem. A pincér nem a megrendelt köretet hozta, a fokhagymakrémleves cipó helyett tányérban érkezett, amiről nem tájékoztatott előre, a 7 fős asztaltársaságunk tagjai nem tudtak együtt megebédelni,mivel az ételeket nem egyszerre hozták és az ételek minősége és kinézete sem volt jó. . . sajnálom, hogy csalódnom kellett. . .
2015. augusztus 18.gyerekekkel járt itt 55A Zöld Sziget elnevezés valóban nagyon találó az apartmanházra, mivel rengeteg növény, fák, bokrok, színes virágok díszítik az udvart, a kertet, ezáltal még kellemesebb látványt nyújt a pihenni vágyó vendégeknek. A rengeteg faragott bútor, a berendezés nagyon ízléses. Kellemes hetet töltöttünk itt a családdal, köszönjük!
2014. szeptember 4.barátokkal járt itt 55 Amikor először jártam itt, még nem tudtam, mire számíthatok. Baráti társasággal tartottunk hazafelé, éhesek voltunk és fáradtak, melegünk volt és szomjasak voltunk. Sétáltunk lefelé a Bazilikától, keresve egy éttermet, akkor akadtunk rá a Csülök csárdára.
Már az első benyomásunk nagyon pozitív volt, kedvesen fogadtak bennünket, a kiszolgálás és az ételek, italok is finomak voltak. Másodszor, mikor visszatértem, ugyanolyan pozitív tapasztalatokat szereztem. Visszatérek még! :)
2014. június 5.barátokkal járt itt 55Csodálatos környezetben elhelyezkedő hangulatos hely, a termálfürdő szomszédságában, színvonalas szállás és étterem, gyermekeknek játszótér, a wellnessz részleg is igazán kellemes, a személyzet udvarias, kedves, barátságos, egyszóval bárkinek merem ajánlani jó szívvel, ha idelátogat, nem fog csalódni. Mindenféleképpen visszatérek még! :)