2019. május 31.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A férjemmel töltöttem 2 éjszakát itt.
Ez a szálloda minden igényünket kielégített. A szobák felszereltsége, mérete, tisztasága kifogástalan. A wellness részlegük minden eddigieket számunkra felül múlt, hőfokát, medence méretét is figyelembe véve.
Az éttermük, az étel választékuk, a személyzet ez eddig látogatottak közül a legjobb volt. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
2019. május 24.a párjával járt itt 25 Igazán tökéletes lenne, de biztos, hogy még egyszer nem megyünk oda, mert a lényeges dolog az ami okot adott az elégedetlendégünkre. A melegvizes medence mérete. Medence volt elég, de attól, hogy kiírták rá, hogy 34 fokos, attól még az hideg volt. És a kétnagy medence használhatatlan volt, mert olyan hideg vízben nem ücsörög az ember.
1 db egészen kis méretű medencéjük van, ami ücsörgésre alkalmas volt, az is tele volt dögönyözővel és csapta-vágta a vizet mindenkire. Mi, és azt tapasztalom nagyon sok idős ember a melegvíz miatt választja ezt a fajta pihenést. Így azt gondolom ez nem az amit máskor választunk.