2017. április 24.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Tegnap érkeztünk haza a Kolping Hotelből, ahol a családommal és a testvérem három gyermekével töltöttünk négy napot. Nagyon jól éreztük magunkat, valóban rengeteg szórakoztató és vidám program várta a gyerekeket. De emellett mi, felnőttek is ki tudtunk kapcsolódni, a legjobban a kalandpark tetszett, igazi élmény volt.
A szobáink gyönyörűek és jól felszereltek voltak, még babakocsi és etetőszék is volt a szobákhoz. Az ételek finomak voltak és a speciális étrendűek is megtalálták azokat az ételeket, amelyeket ők fogyaszthatnak. A gyerekek haza sem akartak jönni, meg is ígértették velünk, hogy még visszatérünk. Köszönjük!
2017. március 29.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A családommal jártam ezen a gyönyörű helyen. A testvéremnek három gyermeke van, akik mindig találtak valamilyen elfoglaltságot abban a pár napban, amíg ott voltunk. Főleg a csúszdák tetszettek nekik. A személyzet mindig próbált a segítségünkre lenni, az ételek ízletesek voltak és ami nagyon tetszett nekünk az a hotel lehelyezkedése volt.
Szeged belvárosa pár percre volt, így a várost is felfedezhettük, sétálhattunk nagyokat a Tisza partján. Egy nagyszerű élmény volt, köszönjük.
2017. március 24.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Volt szerencsém pár napot eltölteni ezen a gyönyörű helyen. Már amikor a közelben voltunk láttuk, hogy egy csodálatos környezetbe érkezünk. A hotel közelében egy kis patak folyik, ami egy gyönyörű hegy lábánál van. A szobák tiszták és minden igényt kielégítenek, a személyzet nagyon kedves, a borkóstolón elfogyasztott borok pedig nagyon ízletesek voltak.
Érdemes a szomszédos településekre is ellátogatni, megéri! Csak ajánlani tudom!
2017. március 21.családjával járt itt 45 Alkalmunk volt a családommal télen eljutni erre a gyönyörű helyre, már az odavezető út is gyönyörű volt. Négy napot töltöttünk itt, de persze még maradtunk volna, mert itt tényleg ki tudtunk kapcsolódni. A személyzet minden kérésünknek próbált eleget tenni, a helyi jellegű ételek - aminek igazán örültünk - nagyon finomak voltak.
Nagyokat sétáltunk a kastélyszálló területén és azon kívül is. Köszönünk mindent!
2017. március 17.gyerekekkel járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A családommal töltöttem itt négy napot, jól éreztük magunkat, tökéletes kikapcsolódás volt, teljesen feltöltődtünk energiával.
A személyzet segítőkész, az ételek nagyon finomak voltak, az étterem gyönyörű, bármilyen kérésünk volt, teljesítették.
Gyönyörű a hotel környezete, a szobák jól felszereltek, kényelmesek és szépek.
Mindent köszönünk!
2017. március 17.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Három éjszakát és négy napot töltöttem családommal a hotelben. Teljes nyugalom jellemezte az együtt töltött időt. Testvéremnek három kisgyermeke van, ők is találtak maguknak elfoglaltságot, különösen a játszószoba tetszett nekik. De a két nagyobb gyermeke a jacuzziban is nagyon jól érezte magát:)
Nagyokat sétáltunk a golfpálya körül és közben kristálytiszta levegőt szívtunk magunkba.
A személyzet nagyon kedves volt, minden kérésünket teljesítette. Az ételek kiválóak voltak, a kápolna gyönyörű. Köszönöm az élményt!
2013. december 31.családjával járt itt 35 A személyzet udvarias és barátságos. Problémánk a wellness részleggel volt nekünk is, mivel nekünk már öv sem jutott a fürdőköntösre és ezt utólag sem pótolták. Ezen kívül nekünk is várni kellett a szaunákra és mi sem találtunk ülőhelyet a medence mellett, amelyben a víz elég hideg volt.
A masszázs viszont nagyon tetszett mindegyikünknek, ugyanúgy ahogy a koktélok is. Az ételekkel is elégedettek voltunk.