2016. július 20.barátokkal járt itt 45 Pár héttel a nyitás után próbáltuk ki a Libás strandon nyílt Palettát. A hely szép, az asztalok körül ápolt gyep, felettük napvitorla. Az emeleti teraszon a DJ kellemes lounge zenét játszik, pont olyan hangerővel, hogy még kényelmesen lehet beszélgetni mellette. Bazalt burgert ettünk, ami kiváló volt, ugyanakkor a híres kétszer sült krumpli nem sikerült, mekis színvonalú volt.
(Előtte 1 héttel jártunk Bezerics Dani másik bisztrójában, a Kishableányban, ahol az is kifogástalan volt. )
2016. június 30.gyerekekkel járt itt 55 A hely Badacsony központjában van, a Bonvino hotellel szemben. Hatalmas terasz, közepén látványkonyha. Kiváló hamburgereket ettünk: Bazalt burgert 200 grammos Angus marha-pogácsával, ill halburgert remulade mártással. Minkettőt ajánlom. A sült krumpit nem szabad kihagyni, ahogy kiderült, keszthelyi hópehely burgonyából készül, főzve majd kétszer sütve.
Minden darabja ropog. Az itallopon Laposa és Bezerics borok, talán kissé túlárazva. Az ételeket gyorsan megkaptuk, elégetettek voltunk.
2016. május 8.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A király utca környéken jártunk és megéheztünk. Olyan helyet kerestünk, ahol egy jófajta sör mellett ehetünk valami apróságot. Az Ittjartam segítségével választottunk. Az itallapon szereplő sörök közül 4 fajta van mindíg csapon. 2 különböző IPA-t választottunk, kiválóak voltak.
Az étlapról a pirítósra valók rovatból haltatárt, sonkakremet, kacsamájkrémet kértünk. Kis üveg edényben érkeztek, 5 szelet pirítóssal, friss csírás madarsalátával. Szépen tálalt, finom, laktató fogások 1000 Ft körüli áron. Ajánlom mindenkinek.
2016. május 8.a párjával járt itt 45Egy hétvégi kora délután tértünk be egy italra. Kellemes kerthelyiség, színes székekel. Igazi békebeli hangulat volt: kisgyermekes családok, fiatalok, kutyák. Sajnos a sörválaszték szegényes, soproni söröket csapolnak. Fekete démont és Edelweiss-t ittunk, nem volt rossz. A kora délután ellenére majdnem teltház volt.
2016. május 7.a párjával járt itt 45Hétvégén reggelizni tértünk be a Cserpesbe. A választék péksüteményekből, szendvicsekből, joghurtokból, turmixokból áll. Körözöttes és kapros lazacos szendvicset választottunk. Friss magos buciban bőségesen mért belevaló. Kiváló volt. Bár szinte soha nem iszom tejet, tejivó lévén kertem egy nagy pohárral, és nem bántam meg. Próbáljátok ki!
2016. április 7.a párjával járt itt 5512 fajta kézműves sör csapon, hirdette a megállítótábla, mely mellett nem tudtunk elmenni, így betértünk. A belső tér hangulatos. Kiszolgálás a pultnál. A csapolt sörök mellett kiváló az üveges választék is. Az árak mérsékeltek, 150 Ft / deci körül minőségi sört kap az ember. A pultos lányok készséggel adtak felvilágosítást a választékról.
2016. április 6.a párjával járt itt 55Pici presszó-söröző Pécs belvárosától kb. 10 perc sétára. A hely berendezése olyan, mintha egy 70-es évek eleji lakásban járnánk. Nagyon hangulatos. 6 féle kézműves sör volt csapon, és kb. 50 fajta palackban. A választékot a pult feletti fekete táblán lehet megtekinteni. Csapolt sörök decije 150 Ft körül, ami nagyon baráti ár a minőséghez képest. Kiszolgálás nincs.
2016. április 5.a párjával járt itt 45 2 napos pihenésre, városlátogatásra érkeztünk Pécsre. A szálloda a belvárostól negyedórás sétára fekszik. A szobák hatalmasak, kényelmesek. A fűtés nem nagyon akart reagálni a termosztát utasításaira, így éjjel arra ébredtünk, hogy 25 fok van. Másnap már nyitott ablaknál aludtunk a csípős éjszaka ellenére.
A személyzet udvariassága kifogástalan, minden részlegen. A wellness részleg kicsi, de jól használható. A szauna jól felfűtött volt. Kevesen voltak a szállodában, ha nagyobb a töltöttség,bizonyára zsúfolt lehet. A svédasztalos reggeli kiváló, a vacsora a kevés vendég miatt a'la carte volt. A jó alapanyagok ellenére nagyon közepes ételeket kaptunk. Az ételek tálalása a fine dining éttermekét próbálta utánozni, de elképzelés nélkül. Összességében kiválóan éreztük magunkat.
Hotel Makár Sport & Wellness válasza
Kedves Vendégünk! Köszönjük megtisztelő értékelését, örömünkre szolgál, hogy jól érezték magukat szállodánkban, és elégedettek voltak szolgáltatásainkkal! Szeretettel visszavárjuk Önöket!
2016. április 12., Hotel Makár Sport & Wellness, értékesítési vezető
2016. április 5.barátokkal járt itt 55 Az étteremhét keretében jártunk a Terazzában. A hely hangulatos, a teraszokról lenyűgöző a kilátás a sümegi várra. 4900 Ft-ért 3 fogásos menüsort kaptunk, +2 fogás grátisz ízelítővel. A fogások jól megkomponáltak, különlegesek voltak. Tökéletes ízvilág,állag, hőmérséklet.
Az étterem helyben termelt fűszerekkel dolgozik, némelyik további alapanyagot is ők termesztik. A konyhát egy fiatal osztrák séf vezeti, vele is volt szerencsénk találkozni. Figyelmes volt kiszolgálás, minden fogás mellé részletes tájékoztatást kaptunk a felhasznált alapanyagokról, fűszerekről. Biztosan megyünk még.
2016. január 5.gyerekekkel járt itt 45Pici emeleti hely Budaörs központjában. Kitűnő kézműves sörválaszték. A burgerek kis odafigyeléssel sokkal jobbak lehetnének. A buci és a hús jó, a szósz mindegyikben sok volt és elnyomta a többi ízt. A barbecue-s burgerből a fele szószt kicsorgattam, de még így is túl tömény volt. Kis odafigyeléssel sokkal jobb hely lehetne.
47 fotózott hely / 4 oldalon