2015. június 10.családjával járt itt 55 Az étterem nagyon hangulatos, fényes, és meglehetősen szép helyen van. A tisztaság is szinte tökéletes, egyedül az zavart minket kissé, hogy (bent ültünk le) legyek repdestek az ablaknál ami mellett az asztalunk volt. A kiszolgálás kiemelkedően jó, ilyen kedves pincérekkel még nem találkoztam Magyarországon.
Az ételek gyönyörűen vannak tálalva, gyorsan hozták ki, és olyan bőséges, hogy még másnapra is meglett az ebédünk. Biztosan visszatérünk még erre a nagyszerű helyre.
2014. december 2.barátokkal járt itt 45 Meglehetősen sokszor jártam már itt mindig különféle társaságban (párommal, családommal, barátokkal, stb. ), de mindig nagyon finomak az ételek. Ami változó az a pincérek kedvessége (nagyon kedvestől passzívig terjed a skála bunkóig szerencsére nem), illetve a kiszolgálás gyorsasága (nem feltétlenül akkor lassabb a kiszolgálás, ha teltház van; volt hogy csak mi voltunk és elég sokat vártunk, pedig nem nagy társaságban mentünk).
Viszont az ételek finomsága, az igényes környezet miatt mindig visszajárunk, és szeretjük a helyet.
2014. szeptember 9.barátokkal járt itt 55 Tavasszal jártunk itt (csak vacsorázni), miután már sok jót hallottunk a helyről. Elég jó helyen van, még sétatávon belül a belvárostól, parkolóhely is van. Maga az épület is nagyon szép, és a berendezése is remek. Az ételkínálat különleges, és bőséges. A kiszolgálás gyors kedves és készséges volt.
Még torpedó és amőba is van az alátéten, hogy jobban teljen az idő, míg elkészülnek az ételek. Mindenki elégedett volt az étellel amit kapott, és az adagok is bőségesek voltak. Mivel különleges ételek szerepelnek az étlapon, amelyhez különleges alapanyagok kellenek, egy kicsit drágább az átlagnál, de egyáltalán nem vészes. Különleges alkalmakra ajánlom mindenkinek!
2014. szeptember 9.családjával járt itt 35 Egy születésnapot ünnepeltünk itt a hétvégén, és bár nagyon finom volt az étel, elég sokat kellett rá várni. Elhelyezkedésileg nem rossz, bár parkolóhelyre úgy kellett vadászni (vasárnap ebédre mentünk, valószínúleg ez a legforgalmasabb időpont). Foglalt asztalunk volt, így attól nem kellett tartanunk, hogy nem lesz helyünk.
A kiszolgálás kedves volt, de a sebességéről már kevésbé volt pozitív a benyomásunk. Szinte teltház volt, de ezzel számolnia kell egy vendéglátóhelynek, ahogy azzal is, hogy a vendégek nem szeretik amikor már lassan csenget is a szemük az éhségtől, nemcsak kopog. Mikor végre megkaptuk az ételeket, mindenki elégedett volt, és szép nagy adagokat kaptunk, így végül senki nem halt éhen. Finom volt, szépen volt tálalva. Csak ennyit ne kellett volna várni. Maga a berendezés hangulatos, a kerthelyiség is nagyon szép. Ha visszatérek még, akkor csakis hétköznap, hátha akkor hamarabb ételhez jutok még.
2014. szeptember 9.a párjával járt itt 55 A wellness hétvégénk fénye volt. Mindennap meglátogattuk a balatonfüredi tartózkodásunk során, és egyik nap se csalódtunk. Már korábban is jártam ott, többször is, és mindig teljesen meg voltam elégedve. A kiszolgálás gyors és kedves volt, hozattak nekünk gluténmentes süteményt is, mikor nem volt készleten.
Megkóstoltuk a kávét is, omlettet is, a forró málnával leöntött fagylaltot is, sütiket is, és minden nagyon ízlett mindkettőnknek. Maga az elhelyezkedése is nagyszerű, és a berendezése is nagyon egyedi, hangulatos. Mindenképpen megyünk még. Árban nem a legolcsóbb, de én úgy érzem megéri.
2014. szeptember 1.családjával járt itt 55 Keszthelyen jártunk, meggugliztuk, hova menjünk enni, majd ez lett a nyaralás fénypontja. Bár nagyon tele volt, helyünk azért szerencsére ahányszor mentünk lett. A gluténérzékenység sem gond, van külön paleo étlap, paleo menü is. Nagyon szép épület, gyors kedves kiszolgálás várt minket.
Az ételek nagyon finomak voltak, és különlegesek, az adagok bőségesek, még elvitelre is jutott. Máskor is megyünk ha arra járunk!
2014. szeptember 1.családjával járt itt 55Amikor Kőszegen vagyunk ide szinte mindig betérünk. Hol enni, hol inni, hol nassolni. Nagyon hangulatos a berendezése, teljesen egyedi. A kiszolgálás kedves, készséges, gyors. Az ételek eddig még sose okoztak csalódást, nemcsak az ízük, a tálalásuk is nagyszerű. Az italok szintén kíválóak, és a sütikínálat sem elhanyagolható. Van kerthelyiség is, ami szintén nagyon szép.
2014. szeptember 1.a párjával járt itt 55 Tavaly ünnepeltük itt az évfordulónkat októberben és nem bántuk meg. Sőt, inkább visszavágyunk. A becheckelési időpont előtt érkeztünk meg, ám ez nem okozott gondot a recepciós hölgynek, rögtön igénybe vehettük volna a wellness részleget, de mi inkább ettünk egy jót az étteremben (isteni volt).
Szerencsénk volt, mivel a vendégházba szólt a foglalásunk, de egy rendezvény miatt a hotel részlegbe "szorultunk" felár nélkül. :) A wellness részleg gyönyörű, a szaunarészleg jól el van választva, és változatos, tágas. A személyzet fiatalos, készséges, kedves. Az ételek rendkívül finomak voltak, és a gluténérzékenyekre külön tekintettel voltak, változatos, ízletes variációk voltak számukra is. A panoráma gyönyörű, maga az épület is nagyon szép modern, tiszta. A szobánk is nagyon kényelmes, szép volt, az erkélyről remek kilátással. Az árral is tökéletesen meg voltunk elégedve, az egyetlen kellemetlen meglepetés a sószoba felára volt, amelyről nem tájékoztatott minket se a honlap, se a személyzet (amikor jeleztük, hogy igénybe vennénk), csak utólag vettük észre a wellness részleg pultján egy papíron volt feltüntetve (no meg a számlánkon). De ennyi belefért. Reméljük hamarosan újra megyünk! :)
2014. szeptember 1.a párjával járt itt 55Visszatérő vendégek vagyunk. Az ételek finomak, hamar készen vannak, a kiszolgálás nagyon kedves és készséges. A kerthelyiség a kedvencünk, de a beltéri rész is hangulatos, tiszta. Ajánlani tudom csak. Az egyedüli "hátránya", hogy az imént leírt dolgok miatt előfordul (főleg hétvégente, vagy ünnepekkor), hogy nincs szabad hely, így célszerű foglalni ha ilyenkor mennénk.
2014. szeptember 1.a párjával járt itt 35 Nagy elvárásokkal érkeztünk 2014 februárjában párommal két éjszakára. A recepción csak egy fiatalember volt, aki épp telefonos foglalást intézett, így kb. 10 percet kellett várnunk arra, hogy be tudjunk checkelni. De amikor már velünk tudott foglalkozni nagyon kedves volt mind a fiatalember, mind a többi személyzet akivel kapcsolatba kerültünk.
A folyosók kórház/iskola benyomást tettek mind kinézetben, mind szagban, a szoba egyszerű, kicsi, de tiszta volt. Ahhoz elég pici volt, hogy kicsit bezártság érzetünk legyen, amennyire tudtuk, minimalizáltuk az ott töltött időt. Az épület elhelyezkedése tökéletes, ennél jobb aligha lehetne. Az ételek is finomak voltak, és még némi (bár kevésbé neves helyen ennél sokkal változatosabb) gluténmentes koszt is volt, illetve ezt illetően tájékozott volt a személyzet. A wellness részleg nem rossz, ám a szauna részleg véleményem szerint nincs kellő mértékben elkülönítve valamint az ottlétünk alatt szerelték az egyik szaunát, amely elég hangos volt, így szaunázás közben pihenni nem igazán tudtunk a zajtól. (Arról nem beszélve hogy nem tudtuk azt a típusú szaunát használni mialatt ott tartózkodtunk). A garázshasználatért fizetni kell, de azt megtalálni hogy pontosan hol lehet bejárni a garázsba nem is olyan egyszerű, valamint még kicsi kocsival se volt valami kényelmes a garázsban manőverezni. Mindezek a dolgok külön külön nem lettek volna zavaróak, ám egy ilyen neves szállodánál, nem olcsón nem éreztük, hogy megérte. Lehet az idősebb korosztálynak való inkább. :) (Mi húszas éveink elején járunk, így a pénzünk se olyan sok. . . )