2016. május 3.a párjával járt itt 45 Születésnapom alkalmából a barátom elvitt vacsorázni. A hely barátságos, szépen felújított, bár az elrendezése nem igazán egy romantikus vacsorához illik. Inkább egy baráti összejövetelre mennék el oda (elsősorban). Mikor leültünk a többi vendég 'közé' kissé feszélyezve éreztem magam, így nem is tudtam élvezni a barátom társaságát.
A pincér felvette a rendelést, aztán negyed óra múlva megkért hogy fáradjunk át a nagyterembe, ahol egy gyertyafényes megterített asztal várt és csak mi voltunk ott a barátommal. Az ételek szervírozása viszonylag gyorsan (kb10-15perc) történt, ízlésesen és kiadósan tálalva. Látszott rajtuk, hogy friss alapanyagokból készültek. A pincérünk közvetlen volt, bár miután a főételt felszolgálta nem igazán foglalkozott a továbbiakkal, hogy kérünk-e még italt illetve desszertet. Ha rendelni szerettünk volna úgy kellett a pincér után "koslatni". Összességében jó étterem, de van egy-két hiba amin lehetne javítani. Ha nem is kimondottan romantikus vacsorához, de egy baráti vagy családi étkezéshez szuper hely. Ajánlani tudom ;)