2014. június 6.családjával járt itt 55 Gyakran járunk ide, és még sose csalódtunk. Már szinte mindent kipróbáltunk az étlapról, és minddel meg is voltunk elégedve. Az adagok nagyok, az árak pedig kedvezőek. Mostanában már minden alkalommal ugyanazt rendelem, ez számít a kedvencemnek innen: Guadalahara leves, és hamburger.
A desszertek közül nincs konkrét kedvenc, de ha választani kéne, talán a brownie-t mondanám. Mennyei forró sütemény és jéghideg vanília fagylalt. . hmmm. . A kiszolgálás gyors, a felszolgálók kedvesek és segítőkészek. Ezt a helyet csak ajánlani tudom, biztosan fogunk még menni ide.
2014. május 24.családjával járt itt 55Imádjuk a Király utcai trófeát, mindig ide járunk. Az ételek nagyon finomak, a kiszolgálás is szuper. Csak ajánlani tudom!
2014. május 24.a párjával járt itt 25 Múlt hétvégén töltöttünk itt 3 napot. Főleg az étterem miatt adom most a negatív értékelést. Első nap ebédnél még semmi probléma nem volt, tudtuk előre, hogy csak levest fogunk kapni (bár annak az íze nem volt valami jó, valószìnűleg többféle levesből volt összerakva egy). Vacsoránál "svédasztal" volt, háromféle étel közül lehetett választani.
Észrevettük, hogy amikor nézelődtünk hogy mit is válasszunk, a pincérek követtek, lesték, hogy miből mennyit eszünk. Ez a fajta viselkedés egy étteremben ahol elméletileg svédasztal van, számomra elfogadhatatlan. Az étel minősége sem a legjobb, csak akkor, ha az étlapról rendelsz magadnak, és pluszban ki is fizeted. A következő napon is folytatódott a "razziázás", és ezzel együtt nőtt az idegességünk is. Nem azért megyünk el nyaralni, hogy utána ne merjünk enni olyasmit, amit már amúgy ki is fizettünk. A wellness rész jó, csak képeken nagyobbnak lászik, mint amekkora valójában. A szobákkal sem volt gond, KIVÉVE, hogy a harmadik napra egy egész hangyacsalád költözött hozzánk, és másoktól is hallottuk ugyanezt. Szóval ha legközelebb nyaralni megyünk, biztosan nem ide fogunk.
Piknik Wellness Hotel válasza
Kedves Vendégünk a déli leves bár leveseit köz kívánatra ismételjük este és nagyon sokan fogyasztanak belőle. Kikérjük magunknak azt hogy ezek összedöntögetett levesek. A svédasztal mindig előételt , 3 féle főételt köretekkel , édességet gyümölcsöt tartalmaz.
Sajnos a felszolgálók csak akkor tudnak feladatot végezni ha a vendégekkel egy légtérben vannak, nem önt figyelik csak a munkájukat végzik. Az étel ízek átlagosak , tudják lehet jó, rossz és ahogy önnek ízlik. a szárnyas hangyák tavasszal nyitott ablaknál kivédhetetlenek ez pár napig tart utána eltűnnek. a Wellness 600 nm + 300 nm tetőtéri napozó nem rossz arány 46 szobához, még hozzá jön az udvari medence és napozó rész. köszönjük hogy vendégünk volt
2014. június 4., Piknik Wellness Hotel, piknikes