2017. február 16.a párjával járt itt 35 3 napot és két éjszakát töltöttünk el a szállodában. Hamarabb értünk oda, mint 14 óra, ennek ellenére elfoglalhattuk a szobánkat. A recepciós hölgy nagyon kedves volt, viszont a kártya nem működött, amivel ki tudtuk volna nyitni az ajtót. A recepciós elnézést kért és kaptunk kulcsot a szobánkhoz.
A szobában hideg volt, de ha bekapcsoltuk a klímát, akkor felmelegítette a szobát. A tv-re mi is azt hittük, hogy nem működik, de csak tudni kell kezelni. Ha a számokat nyomjuk meg, akkor nincs adás, de ha a csatornaváltó gombot nyomjuk meg, akkor teljesen jó. Tetszett, hogy volt sok csatorna és sok külföldi hírcsatorna is. A fürdőszobával kapcsolatban annyi észrevételem van, hogy nem volt lehúzva a papír. :) A wifi akadozott és sokszor nem működött, egyébként a szoba kényelmes volt, hatalmas ággyal. A wellness rész elég kicsi, kevés volt a medence és egyik sem meleg vizű, kár, hogy tél van és a kinti medencéket nem lehet használni. Nagyon sajnáltam, hogy a gőzkabin technikai okok miatt nem működött, ezt vártam a legjobban, mert ez a kedvencem. A három nap alatt egyszer nem láttuk, hogy bárki is próbálta volna megjavítani. A medencében lévő sakk kifejezetten tetszett, többször is játszottunk a párommal. A pincérek viszont elég figyelmetlenek voltak, első este sokszor elsétáltak az asztalunk mellett és senkinek nem tűnt fel, hogy nincs italunk, csak amikor az egyik pincér odajött, hogy elvigye az üres tányéromat, akkor vette észre az üdvözlőitalos kártyákat az asztalon és elment hozni pezsgőt. Az ételek finomak voltak, bár voltam olyan szállodában, ahol több volt a választék. Én személy szerint hiányoltam a szárnyas ételeket, hal viszont mindig volt valamilyen formában. Másnap elmentünk az étterembe ebédelni, ami nincs benne a foglalásban, kicsit illúzióromboló volt, hogy hallottuk, hogy mikróban készült az étel(? ) Remélem legalább a vacsorát séf készíti(? ) Kijelentkezéskor nem volt semmi probléma, kedves volt a fiatalember, bár nem kérdezte meg, hogy hogyan éreztük magunkat. Összességében jó kikapcsolódás volt, leszámítva az előbb felsorolt hibákat. Ahhoz képest, hogy Esztergom meg Dunakanyar, meg szép látvány, többre számítottam. Egyszer voltam ezelőtt egy másik szállodában, az jobban tetszett ennél.