2016. május 30.családjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Sokszor jártam már a Bástya Étteremben, volt részem ballagási ebéden, vagy éppen halotti toron. Minden alkalomhoz megfelelően állnak hozzá. A kiszolgálás gyors, az alkalmazottak kedvesek. A hely kinézete megnyerő, felépült egy jól kialakított stílus köré. Személy szerint nagyon tetszik az épületben lévő ebédlő, és a hozzá csatolt, kívül kialakított nagyobb vendégfogadó helyiség.
Évek óta egyre több bővítésen esett keresztül, nemrégiben egy kemencét is beépítettek, ami jól illik az épület régies stílusú felépítéséhez. A panzió része tiszta, a szobák jól felszereltek. Légkondi, tévé is van. Akárhányszor jártam itt, mindig jó érzéssel - jóllakottan - tértem haza. Nemrégiben bevezették a korlátlan fogyasztást potom összegért, ami egészen biztosan jó lehet bárkinek. Csak ajánlani tudom.
2016. május 30.családjával járt itt 55 2015. szeptemberében jártunk a Paripa Csárdában, egy lagzi keretén belül. A hely szépen berendezett, tánctér megfelelő méretű volt, és a hangulat a tetőfokon. A pincérek készségesen szolgáltak fel újabb és újabb fogásokat, mellé pedig italokat. Finom és egységes ízek, jól összeillő fogások.
A csárda kívül-belül tükrözi a megálmodott hangulatot. A kertben a lovak csodásak, bár egy kissé tartottam tőlük. Rendezett környezet, szerintem teljesen rendben volt akkor az egész, semmi rosszat nem tapasztaltam.
2016. május 3.a párjával járt itt 55 Párommal már egy ideje terveztük, hogy jó lenne elmenni valamerre pár napra. Sopronhoz mindkettőnk szíve húzott, így ide foglaltunk szállást. A Dolmány Vendégházat azért választottuk, mert ahhoz képest amilyen közel van a belvároshoz, még olcsó is. A szállásadók kedvesek, e-mailben vettem fel velük a kapcsolatot.
Mindenre készségesen válaszoltak, bármilyen kérdéssel kapcsolatban. Hamarabb érkeztünk a szoba átvételének időpontjától, amit jeleztem is e-mailben, így szerencsére ez sem jelentett gondot. Egy csendes, külön bejáratú szobát kaptunk, mivel gondolták hogy fiatal pár vagyunk. Ennek külön örültünk, hogy ilyen figyelmesek és így gondoltak ránk. A szoba elfoglalása után a házigazda megkínált borral, amit ő maga készített. Tájékoztattak minket, hogy mit merre találunk: a legközelebbi boltot, éttermet amivel a vendégház kapcsolatban van, és egyéb érdekes látnivalókat. Csodálatos hétvégét töltöttünk itt, és biztos, hogy a közeljövőben visszatérünk.