2017. augusztus 12.gyerekekkel járt itt 55Az étteremre véletlenül bukkantunk, de nagyon örülünk neki, hogy felfedeztük. Maximálisan gyors, kedves, udvarias személyzet. Hihetetlenül finom ételek mellett az igazi kockás terítős kerthelyiség tette fel az i-re a pontot. Szívből ajánlom mindenkinek, aki igazán finom, bőséges ételt szeretne enni Szegeden megfelelő árak mellett.
2017. augusztus 12.gyerekekkel járt itt 45 A szálloda kiváló elhelyezkedése, és a szoba mérete a legfőbb pozitívum. A személyzetből az étterem dolgozóit emelném ki legfőképpen, akik a vendégek kívánságait maximálisan teljesítik a meglehetősen egyhangú ételek mellett.
Ezen lenne mit javítani, mert egy héten keresztül ugyanazt a választékot enni reggelire, valamint a vacsorát is csak abból a pár fogást tartalmazó "étlapról" kiválasztani, nem épp változatosságot tükröz. A takarító személyzet tökéletesen végzi a dolgát, kedves, barátságos. A "wellneshez" jó lett volna egy kisebb medence is akár, mert az egyetlen jakuzzi nem épp nevezhető annak. A 2 lift a 4 nap alatt 3x nem működött, egy 8 emeletes hotelnál nem éppen kellemes a hőségben felgyalogolni a legfelső emeletekre. Összességében azt mondanám, hogy 1-2 éjszakás ott tartózkodásra kitűnő választás, de egy hosszabb nyaralásra biztosan nem választanám többet.