2021. november 2.a párjával járt itt 25Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Egerben töltött hétvége második napján foglaltunk asztalt az étteremben. Belépésünk után keresni kellett a pincért, hogy megmutassa az asztalunkat. A vacsora végére már csak 2-en voltunk a télikertben. A szűkös étlapból kiválasztott ételt már nem lehetett rendelni az délben elfogyott, helyette marhapofát rendeltem ami finom volt, de a köretként hozzá kapott sült nudlit nem bírtam megenni.
Fizetésnél a pincér várta a borravalóra utaló összegkerekítést, de a számlán már szerepelt a szervízdíj.
2021. november 2.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Eger felé tartva foglaltunk 2 személyre asztal, ami szükséges is volt, mert eléggé tele volt az étterem szombaton vacsoraidőben. A télikertben kaptunk helyet, rálátással a Dobó térre. Elég jó választék volt a talán Egerhez, erdőkhöz kapcsolódó ételekből. A kiszolgálás kedves volt és korrekt.
Talán két észrevétel, a húsleves lehetett volna forróbb, a vörösbor egy kicsit melegebb. A desszert finom volt. A számla tartalmazott a szervízdíjat, ezt az étlapon is olvastam, de nem hívták rá fel külön a figyelmet.
2020. szeptember 7.gyerekekkel járt itt 35 A Reptár meglátogatás után tértünk be egy ebédre 10 fővel. A személyzet készséges volt, kis rábeszélésre összetolt pár asztalt a kerthelyiségben ahol le tudtunk ülni egy asztalhoz. Az ételeket viszonylag gyorsan megkaptuk, bár előre jelezték, hogy lehet, hogy 45 percet is várni kell a rendelésektől függően.
Sajnos az ételek minősége és kreativítása nem ált összhangba, vagy mi nem választottunk jól a hangzatos neveket olvasva.
2020. szeptember 7.a párjával járt itt 35Többszöri próbálkozás után, foglalás nélkül sikerült gyorsan helyet kapnunk a kerti részben. A kiszolgálás gyors és udvarias, a marhapörkölt nagy adag volt és ízletes, a filézett rántott hal viszont rendkívül szálkás volt, amit bár a pincér előre jelzett, hogy számíthatunk pár szálkára, de hogy ennyire. Talán a pontynak ezt a részét másra kellene felhasználni.
2020. augusztus 21.a párjával járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az ittjártam értékelése alapján választottuk ezt a helyet. Mivel esős idő volt a kapualjban ültünk le, így ki kellett hagynunk a hely legnagyobb erősségét a teraszt, és az általa adott belvárosi hangulatot. Az ételek italok választéka szerény, az árak viszont nem. A kiszolgálás nem volt valami gyors, fizetéskor keresni kellett a pincért.
Második napon már más helyet kerestünk, mer nem tudtunk volna ízlésünk megfelelő másik ételt választani.
2020. augusztus 21.a párjával járt itt 55 Kőszegen eltöltött harmadik napon tértünk be vacsorázni az Ibrahim étterembe. Először a főtéren próbáltunk leülni, de itt ekkor csak gyors ételeket szolgáltak fel, így beirányítottak a belső térbe. A belső terasz, és az éttermi rész most majdnem üres volt. A belső tér törökös, a terasz a mediterrán hangulatot idézte, nagyon kellemes légkörrel.
A kiszolgálás kedves, gyors és kifogástalan volt. Az ételek italok nagyon finomak voltak, szép volt a szervírozásuk. Kár hogy csak az itt tartózkodásunk utolsó nap találtunk rá erre a helyre.
2020. július 22.családjával járt itt 15 Zalakarosról hazafelé álltunk meg egy rövid fürdőzésre, és mivel itt ért az ebédidő egy ebédet is megejtettünk az étterembe. Nagy elvárásink nem voltak a hellyel kapcsolatban, de igy is hatalmas csalódásban volt részünk.
A hely kínálata a hagyományos balatoni étlapnak felel meg, átlagos minőséggel, a hekk nagy volt, de a bundázata nem emelte ki a hal izét, a rozé ihatatlan mosószerízű volt, A két asztalnál helyet foglaló társaságunk egyik része az italokat csak az ételekkel együtt kapta meg. A szomszéd asztaloknál folyamatos volt a reklamálás nem azt az étel kapták amit rendeltek.
2020. január 27.a párjával járt itt 55 Kecskemét környéki kirándulásunk során terveztük, hogy egy késői ebéd-vacsora elfogyasztására ide térünk be. Korábban egy üzleti ebéd alkalmából már voltam az étteremben, akkor is jó benyomásokkal távoztam. Természetesen most sem volt foglalásunk, de azt gondoltuk ekkora étteremnél ez nem jelent majd problémát, de így csak a pincében kaptunk asztalt, ami egy elszeparált terület, annak előnyével, és hátrányával.
A kiszolgálás gyors volt, talán a halászlé és a babgulyás lehetett volna egy kicsit melegebb, de a másodiknak választott hal-, illetve kacsatál már megfelelő hőfokú volt. Mid a négy étel ízletes. és megfelelő mennyiségű volt.
2019. december 6.a párjával járt itt 35 Tolnáról Pest felé tartva céloztuk meg ezt a Halászcsárdát, elsősorban a halászléért, illetve haltepertőért. Korábban már jártunk itt, a retró belső mellett a panoráma teraszról jó kilátás nyílik a Dunára. Most a terasz zárva volt.
A halászlé és rántott pontyfilé finom volt, nagy csalódás volt viszont a haltepertő, elsősorban a köretként felszolgált paprika, paradicsom uborka kombó, valamit a kevéske hal és annak ára miatt. Ettől többet vártunk.
2019. november 25.a párjával járt itt 25 Nyíregyházáról hazafelé egy jó halászlé érdekében tértünk be az étterembe. Korábban már többször jártunk itt, de azóta az árak a duplájára emelkedtek. Az egyszerű árképzés 4000 Ft egy halászléért rántott ponty 4000 plusz köret 500 plusz tatár 500. Korábban volt ajándék deszert mákosguba, bár a tálat láttuk, de senki nem kínálta ma fel ezt a lehetőséget.
Az ételek viszonylag finomak voltak, de az árak miatt a jövőben kerülni fogjuk ezt a helyet.