2021. október 28.egyedül járt itt 55 Kiváló elhelyezkedésű szálloda a városközpontban, mindenhez közel. Egyedül mentem most egy találkozóra. Tiszta szoba és fürdőszoba várt. A személyzettel nagyon meg voltam elégedve. Régebben a férjemmel már kipróbáltuk mindkét részét a hotelnek. Különösen a wellness részleg tetszett. Az ellátás is tökéletes volt, finomakat ettem.
Azt hiszem, még visszajövünk ide a párommal, ha az egészségünk és a pénztárcánk is megengedi.
2021. június 22.a párjával járt itt 55 Gyönyörű a panoráma a szobából és az étteremből. Nagyon szép környezetben található a Silvanus Hotel. A szobánk kényelmes volt, a felszolgálók kedvesek, udvariasak voltak, a svédasztalos étkezés pedig kifogástalan. A wellness részleg is elnyerte a tetszésünket, bár a benti medencékben túlságosan párás volt a levegő.
Szerintünk a régi szellőzési rendszer okozhatta ezt. Ráférne egy felújítás! Szívesen visszamennénk, de az árak nagyon elszálltak és a nyugdíjasok már nem tudják sajnos megfizetni.
2021. március 3.egyedül járt itt 25 Már régóta szerettem volna kipróbálni ezt a cukrászdát, mert a fagyijáról nagyon jókat írtak a neten. Nos, lehet, hogy a fagylaltjai nagyon finomak és megfizethető árúak, de én a süteményeiről ezt nem mondhatom el. Csak három szeletet vettem a családnak, de nagyon soknak találtam érte a 850 - 900 Ft-ot szeletenként.
Igaz, hogy különlegesek és nagyon tetszetős külsejűek, de méretükben is van kifogásolni való, mert nagyon kicsik. Az egyik egy belga szelet volt, de semmi különöset nem éreztünk. Teljesen átlagos ízvilágú volt. Szerintem nem éri meg az árát. Nyugdíjasoknak és kis keresetűeknek nem ajánlom! ! !
2020. július 24.a párjával járt itt 45 Már tavasszal szerettünk volna itt pihenni, de el kellett halasztanunk az utazást a karantén miatt. Kényelmes, kellemes környezetben töltöttünk el itt három napot a férjemmel és teljes biztonságban éreztük magunkat, mert a szálloda dolgozói mindent megtettek a vendégek maximális kiszolgálásáért.
Nagyon finomakat ettünk, tiszta, jól felszerelt szobában pihentünk és napközben sokat úsztunk, napoztunk, sétáltunk. Kár, hogy hamar eltelt az idő, még szívesen maradtunk volna. Aki még nem volt itt, annak ajánlom, próbálja ki, nem fogja megbánni!
2019. február 18.gyerekekkel járt itt 45 Két éjszakát töltöttünk a lányommal a Piroska Panzióban. A szállás kényelmes volt, bár az emeleti szoba elég pici. A fürdőszobával is meg voltunk elégedve. Az ellátás pedig egyenesen tökéletes volt. A félpanzió keretében nagyon bőséges és finom ételeket kaptunk. Jól főz a szakácsuk. Külön kiemelném a meleg villásreggelit.
Mindig csodálkoztunk, amikor arra jártunk nyáron, hogy milyen telt ház van az étteremben és a kerthelyiségben. Most meggyőződhettünk ennek az okáról. Összességében nagyon jól éreztük magunkat, jó az ár-érték arány.
2018. november 13.családjával járt itt 45 Két éjszakát töltöttünk a szállodában félpanziós ellátással. A hotel központi helyen van, kellemes környezetben, kényelmes szobával. A személyzet kedves volt, tette a dolgát. Az éttermi ellátástól picit többet vártam, de a mennyiség kielégítő volt. Inkább az ételek minőségével volt gondunk a vacsoránál.
Egy négycsillagos szállodában lehetne többféle étel is két levesnél és háromféle másodiknál. A reggeli bőséges volt, pótolták, ami elfogyott. Mindkét nap rossz volt viszont a kávégép, de már javították is a reggeli végére, úgyhogy sikerült finom kávét innunk. A wellness kellemes volt, de a második napon a jacuzzi egész nap használaton kívül volt, mert frissítették a vizét. Még szerencse, hogy első nap kipróbáltuk. Sajnáltuk, hogy másnap már nem lehetett benne üldögélni. Hiányoltuk a wellness törülközőt, de megoldottuk a problémát, mert kértünk a recepción. a szauna nagyon jó volt. Összességében jól éreztük magunkat, kellemes élményekkel tértünk haza.
2017. december 18.családjával járt itt 55 Két éjszakát töltöttünk a Hotel Napfényben. Jól éreztük magunkat, kedvesek voltak a pincérek és a többi kiszolgáló személyzet is. Különösen tetszett a wellness rész, ahol mindent kipróbáltunk és nagyon élveztük a szaunát, valamint a kondi-, és játéktermet is. Az étkezés finom és bőséges volt, a szobával és a fürdőszobával is meg voltunk elégedve.
Egy kis negatívum, hogy nem adtak tusfürdőt és folyékony szappant. Egyébként mindenhol tisztaság volt. Nagyon tetszett a konyharész, ami tényleg nagyon jól fel volt szerelve, nem hiányzott semmi. Ha legközelebb megyünk, a déli étkezést így könnyebben meg tudjuk oldani.
2017. október 13.a párjával járt itt 55 Gyönyörű a hotel, mesébe illő az egész környezet, nem győztünk betelni a csodás látvánnyal mind a benti berendezést, mind a parkot illetően. Nekünk minden pozitív volt. Tetszett a szoba, az ellátás, a felszolgálók kedvessége, a wellness részleg és még sorolhatnám. Igazán uraknak érezhettük magunkat ebben a szállodában.
Kár, hogy az árakat nem a nyugdíjasok pénztárcájához igazították, mert különben visszamennénk gyakrabban.
2016. október 18.a párjával járt itt 55 Már nem először voltunk itt a férjemmel. Akkor is (pár évvel ezelőtt) és most is nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet és a szolgáltatások is kiválóak. A wellnessben kellemes élményt szereztünk. Meglepetésként ért bennünket, hogy kibővítették, így több vendéget tud befogadni. Az étteremben finomakat ettünk és ittunk.
A város közelsége is nagyon pozitív, minden hamar elérhető. Visszatérő vendégként megállapítottuk, hogy a szálloda együtt fejlődik a várossal.
2016. július 10.családjával járt itt 55Nemrég ebben a hotelben töltöttünk két napot a lányommal. Felejthetetlen élmény volt számunkra a gyönyörű panoráma. A szobából és az étteremből is megcsodálhattuk a Dunát és a szépen megművelt szőlőket. A szálloda parkja is szépen gondozott. Az ételek és italok nagyon finomak voltak, a személyzet pedig udvarias, kedves. Ha tehetjük, máskor is elutazunk még ide.