2017. október 31.barátokkal járt itt 55Rendszeres vendégei vagyunk az étteremnek. Lányunk lakodalmát is itt rendeztük. Kiváló, nagy adag ételek, gyors, barátságos kiszolgálás. A lakodalom összes vendége teljes mértékben elégedett volt a vendéglátással. Legutóbb baráti társasággal vacsoráztunk az étteremben és ismét finomakat ettünk. Csak ajánlani tudom.
Nosztalgia Étterem válasza
Nagyon köszönöm a támogatást igazán megható volt számunkra az elismerés.
2017. november 7., Boross Jenő, tulajdonos
2017. október 23.barátokkal járt itt 55A Munkácsy Hotel éttermében nagyon kellemes vendéglátásban volt részünk. Természetesen kedves felszolgáló hölgy minden kérdésünkre kielégítő választ adott. A kiszolgálás gyors, pontos volt. Az étterem modern berendezésű, nagyon kényelmes, tágas. Az ételek finomak voltak. Remek a mákpálinka! Ár-érték arány jó.
2017. október 8., kollégákkal járt itt 55 Több éve ebbe a szállodában szervezik a továbbképzést. Maximálisan elégedettek vagyunk. 300-400 főt látnak el 2-3 napon át. Az ételek kiválóan vannak elkészítve és bőséges választék van. A pincérek gyorsak, készségesek. A recepción eddigi minden kérésünket teljesítették. A wellness rész nagyon jó.
Több medence, gyógyvíz,úszó, gyerek. Így ősszel a kinti gyógyvizet nagyon kedveltük. Parkolás megoldott zárt parkolóban. Nem kell külön fizetni érte.
2017. szeptember 28.családjával járt itt 55 Nemrégiben férjem születésnapját ünnepeltük az étteremben. Mivel az ünnepelt nagyon szereti a bárányt, választásunk a Taj Mahal Indiai étteremre esett. Családostól voltunk itt és mindenki elégedett volt a választott étellel. Bárányból és csirkéből készült ételeket ettünk.
A felszolgáló hölgyek nagyon kedvesek, elegánsak és minden kérdésre az ételekkel kapcsolatban szívesen, hozzáértően válaszolnak. Nagyon elégedettek voltunk.
2017. szeptember 28.családjával járt itt 45Több éve üdüléseink alkalmával visszatérünk ebédelni, ebbe a vendéglőbe. Az ár érték arány nagyon jó. Gyors, pontos, kiszolgálás. Kiemelném a személyzet kedvességét. Évek alatt mindig kedvesek, mosolygósak voltak. Nagyon kellemes a teraszon étkezni, ha az idő engedi. A mellékhelyiség is rendben tartott.