2016. május 17., kollégákkal járt itt 45 Egy éjszakát töltöttem itt egy konferencia keretében. A hotel szolgáltatásaival tökéletesen meg voltam elégedve. A welness részleget nem vettem igénybe egészgégügyi okok miatt, de a kollégák szerint az is rendben volt. A szálloda nagyon jó helyszín szerintem rendezvényszervezésre, a rendezvénytermei jók, az előterek szintén.
A szobák rendben vannak, kényelmesek (jót tudtam pihenni, végre), az ételek nekem nagyon ízlettek. Svédasztalos étkezést biztosítottak végig a rendezvény ideje alatt, a választék nagy volt, az ételek finomak, a pincérek kedvesek, és bírták a terhelést (eléggé sokan voltunk, és ráadásul türelmetlenek is). :)
2016. május 17., kollégákkal járt itt 35 Egy konferencia alkalmával jártam itt, és elmondhatom, hogy annak tökéletesen megfelel, ugyanis a rendezvénytermek és az előcsarnokok, a személyzet igencsak megkönnyíti a szervezést. Szállás tekintetében sok vendéget tudnak fogadni - rengeteg szobájuk van, és közötte még négyágyasok is szerepelnek.
:) A szobák bútorzata a kommunista időkre hajaz, kissé időutazás-hangulatuk van - viszont a tisztasággal semmi gond. Az ételek finomak és elégségesek, a választék rendben van. Egyszóval nagyobb rendezvényekre ajánlom, valamint olyanoknak, akik nem túl igényesek a szállás tekintetében.