2019. november 28.egyedül járt itt 15 A Hollàn Ernö utcai boltjuk kiszolgàllàsa sajnos nem hogy kivànni valokat hagy maga utàn de minösithetetlen.
Sokszor tobb a kiszolgàllo mint a vevo és ez a sok fiatal làny unalmàban a haverokat hivja be az üzletbe egymàssal vihoràsznak és nem figyelnek a kiszolgàlàsra Nem egyszer fordult màr elö hogy egész màst kaptam mint rendeltem, mivel a csomagolàst nem làtjuk és eszembe sem jut hogy egy dobos torta összetéveszthetö egy valamilyen rozsaszin tortàval, vagy hogy egy krémest lehet marcipànos tortànak érteni, megdöbbenve tapasztalom hazaérve hogy mi is talàlhato a "zsàkbamacskàban". De tegnap màr odàig jutottunk hogy kifizettem két francia krémest és néhàny teasuteményt viszont csak egy krémest talàltam a csomagban hazaérve. Nem mennék odàig hogy ez talàn màr nem is csak figyelmetlenség de ha talàn nem csak ennyi fiatal làny vihogna a kiszolgàlàs helyett nem történne ennyi tévedés Imàr kénytelen vagyok màs cukràszda utàn nézni mert mikor a panszkönyvbe irtam az egyik ott lebzselö haver azt is a fejemhez vàgta hogy miért nem bontom ki a csomagot és nézem meg amit viszek . No komment!