2016. május 18.egyedül járt itt 25 Végszükség miatt 3éjszakára foglaltam, a második után inkább kijelentkeztem. Jól gondolja meg mindenki,hogy vágyik-e a temetőre nyiló kilátásra,a tesco parkolójában,hajnalig motort bőgető tuning fanok koncertjére, vagy a mc donalds játszóterén sikítozó gyerekek hangjára. Első éjszakámat megédesítették a több mint száz főből álló szerb nem szomjas "lakótársak".
Mivel a recepcióson kívűl semmilyen személyzet nem tartózkodik este a hotelbe, így nem volt szívem őt zaklatni,hogy menjen és verese meg magát. Hozzá tenném a recepciós srác az egyetlen igazi pozitívum a szállodában,közvetlen, segítőkész volt mindenben. A reggelire egyszer sem sikerült odaérnem,hiszen reggel lehetet csak aludni. . . A szoba nem volt nagy durranás kicsit kényelmetlen ágy, egy varázslatos tv,aminek nem működik a távirányítója sem a tv. -n a gombok, így egy csatorna fogható ami kicsit hangyásan jön be. Konektor csak a bejárati ajtó mellett van. A fürdő isszonyatosan szoc. de legalább tiszta. A medencét kipróbáltam volna de csak miattam nem nyitották ki. . . Az ár tükrében nem számítottam keleti kényelemre,de azért ez így nagyon sovány volt. . . .
2015. november 23.a párjával járt itt 35 Évforduló alkalmából akartam meglepni páromat egy rendhagyó környezetben elfogyasztott vacsorával. Telefonos foglalásnál jelezték,hogy konkrét terembe kért foglalást nem tudnak teljesíteni. . . . . Azért megkértem őket ha lesz szabad hely,akkor az óceáni vagy a dzsungel terembe szeretnénk vacsorázni. Volt hely mégis a szavannába kaptunk asztalt.
. . Az ételek finomak,bár szerencsétlenül választottunk,páromé túl nagy adag volt,az enyém meg kevés. . . Kis kárpótlást nyújtott a házi krémes,ami isszonyatosan finom volt. A személyzet kedves,de túlterhelt volt 2en voltak jó pár asztalra és ez meg is látszott rajtuk sajnos. A hely hangulata nagyon jó,az árak sem veszélyesek,lehet visszatérünk még.
2015. augusztus 21.a párjával járt itt 55A hely hangulata, nagyon el lett találva,egy darab amerika Budán.
A kiszolgalás gyors,nem hagy kívánni valót maga után.
Az étlap felhozatala nagyon jó,mindenki megtalálja a saját szájízének megfelelő ételt.
Nem mondom,hogy olcsó,de az adagok sem átlagosak,a méretük, minőségük totálisan megérik az árukat. Mindenkinek ajánlani tudom legalább egyszer,Mi még visszatérünk.
2014. augusztus 15.a párjával járt itt 55 A személyzet mindenben segítőkész,kedves,barátságos minden felmerült kérésre/kérdésben segítettek és maximálisan vendégközpontúak! A szobából gyönyörű a kilátás,tiszta és kényelmes volt. Az ételek "egyszerűek" de annál finomabbak és laktatóak voltak,reggelinél/vacsoránál bőséges választék!
Utolsó nap ráadásul meglepetés vacsorát is szerveztek egy pincében a völgyben bórkóstolóval összekötve. A Hotel elhelyezkedése nagyon jó,a kert végéből egy lépcső vezet le a Szépasszonyvölgy pincéihez,3perc alatt le lehet sétálni,visszafelé kicsit nehezebb :)
A teraszról a kilátás fantasztikus,rálátni a Szépasszonyvölgyre illetve a festői szépségű borvidék szőlő ültetvényeire. Összességében csak pozitívan tudunk vissza gondolni eddigi legjobb belföldi nyaralásunkra!
2014. augusztus 14.a párjával járt itt 25 Ajándékba kapott kuponnal, párommal 3nap/2éj-re foglaltunk szobát,fent tartva a lehetőséget:ha jól érezzük magunkat plusz egy éjszakát maradunk még. Egy éjszaka után kijelentkeztünk. . . "Classic plus" szobát kaptunk természetesen felárért. . a "plus" annyit jelent hogy egy 40éves kis Lehel hűtő illetve egy ventilátor is gazdagítja a szoba felszereltségét.
. A mókás ebben az hogy össz-vissz 1dupla konnektor van a falon amin osztozik a TV,Ventilátor,Hűtő. . . Ezzel még nincs is akkor a gond,mert az ember nyáron a Balaton mellett nem a szobában akar ülni a ventilátor előtt de így hogy a "plus" szolgáltatás feláras lehúzásnak érzem. . . A szoba állapota viszont felháborító. . . A falakon/plafonon több helyen is barnás beázási foltok,az előtérben meg konkrétan lógott a tapéta. . A fehér fűrészporos tapétát bogarak kiontott beleinek fekete foltjai dobták fel. . A fürdő szoba plafonjáról beázás miatt mállik a festék a penész foltok körül. . . Az fürdő/wc ajtaját alig lehetett bezárni (nem kulcsra hanem,csak becsukni az ajtót),hiába nem titkolózunk párommal egymás előtt azért azt a "titkot" megszeretnénk őrizni hogy mit csinálunk a wc-n. . Így ő belülről tolta én kívülről húztam az ajtót, így sikerült becsukni. . . A szobát elcserélni nem lehetett,mert telt ház volt. . . Megérkezésünk napján egész napos programot szerveztünk így nem kellett "élveznünk" a szállás kényelmét,csak este,bár akkor is szinte csak az erkélyen ültünk,és "gyönyörködtünk" a kilátásban. . . . Ám másnap eleredt az eső így menekülőre fogtuk. . .
2014. március 7.a párjával járt itt 25 Először is egy jó tanács:ha valaki foglalásnál a 133-as szobát kapja,próbálja elcserélni ha nem megy el se menjen! Egy apró 3szög ablak az össz szellőztetési lehetőség,tehát 0a légmozgás a szobában. . Az ágyak kényelmetlenek,instabilak(megfordultam az ágyon és arrább csúszott az én illetve a partnerem ágya is,ha nem figyel az ember könnyen be is tud szorulni a két ágy közé.
. ),Az ágynemű koszos,foltos undorító volt. A szoba hűtője zajos,este aludni sem lehet tőle. A zuhanyzás felér egy kaland túrával,néha van víz,máskor meg alig csordogál és váltakozik a tűzforró illetve a jéghideg között. . A karbantartó elárulta,hogy előfordul,ha túl sokan zuhanyoznak egyszerre,"nem bírja a rendszer". A wc is kalandos,ha nem találod el a megfelelő pontot a deszkára ülve,a rögzítés hiánya miatt bele is lehet esni. . A szobából kilépve a folyosón harapni lehet a klór szagot ami a lenti wellnessből megreked fent,így a mini ablakkal végképp esélytelen a szellőztetés. Reggeli:kis választék,kihűlt rántotta,borzasztóan zaccos kávé
Vacsora:kis választék,kihűlt ételek,zsíros/olajos nehéz ételek
Wellness:Méretében kicsi,és kicsit túl sok a klór,fél óra után marja az ember szemét. A só illetve az aroma kabin állítólag működik,pedig nem! Játékok:a biliárd nem szabvány asztal,kisebb méretű gyerekeknek lehet hogy jó. . A bowling is hagy kívánni valót maga után,szakadt cipők,amikhez semmi fertőtlenítő nincs kitéve,bármit össze lehet szedni. . A csocsó/léghoki 300Ft/játék ára magáért beszél. . Egyetlen pozitívumot tudok megemlíteni:a személyzetet:Udvarias,kedves segítőkészek voltak! Ha ilyen körülményeket biztosítanak a vendégeknek bele sem merek gondolni milyen körülmények között kell nekik dolgozni. Egy a lényeg mi,ide soha többet!