2015. július 1.a párjával járt itt 55A panzió jól megközelíthető a Bazilikától nem messze található, ugyanakkor a környék csendes, nyugodt. A szoba kellemes, tévével, hűtőszekrénnyel felszerelt. Wifi elérhetőség rendelkezésre áll. A fürdőszoba tiszta, jól felszerelt. A reggeli bőséges. A tulajdonosok nagyon kedvesek. Aki Esztergomban jár, annak szívesen ajánlom ezt a szálláshelyet.
2013. augusztus 6.egyedül járt itt 45 A Várkert panzió fő erénye szerintem az elhelyezkedése. A Diósgyőri vár tövében nagyon nyugodt, csendes szép helyen van közvetlenül a Bükk alján. A szobák tiszták és külön kiemelném az egyedül utazóknak, hogy egy főre a kétágyas szobát egy főre számlázzák. A szoba tiszta, alapfelszereltsége is megfelelő.
A parkolás megoldott, internet hozzáférés is elérhető a vendégek részére. A reggelit a szoba ára tartalmazza. A reggeli megfelelő. Ha Miskolcon járok itt szállok meg.
2013. június 9.a párjával járt itt 55 A Kasper vendégház kellemes, csendes környezetben található, mégis rövid sétával Kőszeg minden nevezetessége elérhető. Külön szeretném kiemelni a vendéglátók kedvességét és segítőkészségét. Mi kétszemélyes szobában laktunk, ahol minden kényelmi berendezés megtalálható volt. /Hűtő, kávéfőző, vízforraló, mikró.
. stb/. A szobában különféle brossúrákat helyezett el a vendéglátó, ezzel is megkönnyítve azt, hogy Kőszegen eltöltött idő minél tartalmasabb legyen. a szoba mindösszesen két fő részére 7000. - Forintba került, ami nagyon olcsó volt a szolgáltatáshoz képest. Aki egyszer itt volt biztosan visszatér.
2013. június 9.a párjával járt itt 55 A kőszegi Bécsikapu étterem az egyik kedvenc éttermem. Közvetlenül a vár mellett található és hangulatában a középkort idézi. Nagyon kelemes a környezet, a vendéget régi használati tárgyak, fegyvereként használt eszközök veszik körül. A pincérek ruházata is a régmúltat idézi. Az étterem belső és külső részből áll.
A kinti részben a fázósak részére pokrócok vannak elhelyezve az asztaloknál. Nos, mivel étteremről van szó, beszéljünk az ételekről. Az ételek mindig frissek, az étlap változatos és minden isteni finom volt amit itt ettem. Egy "problémám" van csak az étteremmel, ha Kőszegen vagyunk, sajnos képtelen vagyok kihagyni a vacsorát.
2013. június 9. járt itt 55Mi minden nyáron eljövünk. Egyszer véletlenül foglaltunk itt szobát, de azóta tudatosan járunk vissza. A szállás tiszta, kényelmes,kúltúrált, a személyzet udvarias, segítőkész. Az étterem pedig egyszerűen kiváló, csak ajánlani tudom mindenkinek. Közlekedési szempontból nagyon jó az elhelyezkedése akár autóval, akár vasúttal érkezik a vendég.