2014. január 16.gyerekekkel járt itt 45 Barátságos személyzet,de sajnos szerintem ez egy erős 3 csillagos hotel. Messze a 4 csillagos kategóriától. A vacsoránál nem voltak könnyű ételek,saláták,zöldségek,tésztaféléket egyáltalán nem voltak. A választék viszont ami volt az finom volt. Nehéz húsos ételek vannak többnyire. Gyerekes családoknak egyáltalán nem ajánlom.
Semmit nem tesznek annak érdekében,hogy a gyerekek jól érezzék magukat. Semmi programot nem szerveznek. Ez egy 4 csillagos hotelnál alap. A termál résszel meg voltunk elégedve. A szoba egyszerű,a fürdőszoba kopottas,kicsit lelakott.
2013. április 15.gyerekekkel járt itt 55Mindennel maximálisan megvoltunk elégedve. A vacsora fenomenálisan finom. A reggeli is válsztékos és finom volt. A szobák szépek,a személyzet nagyon kedves és udvarias.
szép tisztaság volt mindenhol. Mindenkinek csak ajánlani tudom ! ! ! A wellnes nem nagy de jó.
A hotel megengette a késői kijelentkezést,és nem kért érte plussz pénzt. Nagyon korrektek voltak.
2013. április 15.gyerekekkel járt itt 45Finom reggeli és vacsora.Tágas szobák,udvarias személyzet. Welness részleg kicsit kicsi.
A szauna jó,de a gőz nagyon gyenge. Nincs a szaunában ivókút,ami a szaunázáshoz nélkülözhetettlen.Egy büfé van ahol egy ásványvíz 560 Ft. Nem ezen kellene nyerészkedni.
6 napot töltöttünk itt de ezek ellenére jól éreztük magunkat.