2015. június 23. járt itt 15 Az úgy kezdődött, hogy ismerősöm ajánlotta, hogy finom a pizzájuk. Évekig nem volt semmi probléma, törzsvevőik voltunk. Egy éve a nejem rendelt tőlük, s nem rögzítették a rendelést. . . másfél óra múlva derült ki, mikor rákérdezett, mikorra várhatjuk az ígért 50 perc helyett. . . A modor, ahogy beszéltek vele a telefonban elvette a kedvét tőlük.
Sebaj, mindenkinek lehet rossz napja. . . Én rendeltem tőlük. . . s megérte a várakozást. . . egészen a mai napig. Az 50 perc mindig másfél óra körüli lett. . . mégis, ha pizza, akkor onnan jöjjön. Egészen a mai napig. 135 perccel a rendelés leadása után, felhívtam őket. Amikor megkérdeztem, hogy mi történt, hogy több mint két órája várok, elnézést kért a hölgy, s megtudtam hogy volt egy kis technikai gondjuk. Épp most akarta indítani a futárt. Mikor megkérdeztem, hogy miért nem szólnak, ha gondjuk van a rendelés teljesítésével, akkor kiderült, hogy sok rendelésük volt. Ismételten megkérdeztem, több mint két órája adtam le a rendelést, miért nem szólnak, ha nem tudja kihozni, bármilyen okból. Ekkor közöltem épp most vette ki a kemencéből és küldi. Erre csak annyit mondtam, már ne küldje, megvacsoráztam. . . Lecsapta a telefont. Én sem rendelek innen többet.