2017. április 10.gyerekekkel járt itt 55 Örülök annak az ajánlatnak, amelyet kiválasztva jutottunk el áprilisban a Két Korona Hotelbe. A csomagajánlat verhetetlen elemeket tartalmazott. Pl: késői kijelentkezés, ajándék ebédek, stb. Külön öröm volt, hogy szülinapját ünneplő kislányomnak is egy nagyon finom tortát szerzett be a hotel.
Jó ötletnek tartom a hotel részéről a hűtőmágnes beszerzését. Külön kiemelném az étkezések idején szóló zenei összeállítás kifinomultságát. Ragyogó érzékkel válogatták össze a dalokat. Az étkezéseket minden alkalommal nagyon vártuk, hiszen igényes, finom, változatos, a megszokottól pozitív irányba eltérő kínálatot biztosított számunkra a hotel. Bizonyára a személyzet összeállítása is hozzájárult a gondtalan hétvégénkhez. De a legnagyobb megelégedettséget az okozta, hogy a gyerekek csodásan érezték magukat. Csak ajánlani tudom mindenkinek! üdvözlettel
e. n. ibolya, Nyíregyháza
Két Korona Konferencia & Wellness Hotel válasza
Köszönjük értékelését!
Örülünk, hogy ilyen jól érezték magukat nálunk és bízunk benne, hogy legközelebb is szállodánk vendégeiként köszönthetjük Önöket!
2018. január 5., , Két Korona Konferencia & Wellness Hotel