2023. december 1.a párjával járt itt 35 Kicsit zavarban vagyok, hogyan jellemezzem a helyet, ezért pontokba szedem, mi történt. -Az étel tényleg nagyon finom, de! -Végig hallgattuk, ahogy a pincér telefonon vitázik a nőjével. -Én biztos nem fogok dolgozni karácsonykor. Inkább ko. . . om. [moderálva - a szerk. ] Pedig 1.
5 a karácsonyi bevétel, de dolgozzanak az indiánok ( itt feltehetőleg az indiai származású szakácsokra gondolt). -Hullámokban cigi szag. Remélem nem a konyhán cigiznek. -Külföldi vendég bejön 21:30-kor. Felszolgáló hangos ne, ne, nee. Na mondjad öcskös mit akar. Majd a másikat kérdezi, ki szolgálunk még? ! Hát már nem szívesen. Pedig 23 órakor zár a hely. Mellesleg csúnyán visszaéltek azzal, hogy az illető nem tudott magyarul. Összegezvén: kár a finom ételért, ha a hangulatot megmérgezi ez a nem túl vendégbarát, kellemetlen és egyáltalán nem professzionális viselkedés a felszolgálók részéről.