2013. augusztus 3.családjával járt itt 55 5 napot voltunk félpanziós ellátással. A recepció és személyzete valamint a hall csillagos ötös. A szoba tiszta, a takarítók kedvesek. Maga az épület régi de én pihenni mentem tehát nem számított. Klíma nincs de szerencsére amikor ott voltunk csak 27-28 fok volt. A medence bármelyik superior szállodáét veri! 7(! !
) élményelemmel valami hihetetlen klassz. (a víz lehetne egy kicsit melegebb)Nos az étel:egyszerűen isteni, az egyik csapattal. Az utolsó napra a másik garnitúra jutott és velük minősíthetetlen volt az étel íze és állaga is. A recepción jeleztem is. Látom más értékeléséből is kiderül,hogy van olyan pincér aki nem szereti ha a szobához íratjuk az italfogyasztást. Összességében remek ár-érték arány. Ha legközelebb is Hajdúszoboszlóra megyek szívesen szállok meg itt de csak akkor ha a csillagos ötös "garnitúra" lesz az étteremben szolgálatba.