2014. szeptember 29.családjával járt itt 55Eddig mindig finomakat ettem itt. Egy picit ilyenkor visszatérek Olaszországba. A pizza itt igazi pizza, mintha pl. Reccoban szolgálnák fel. És hát az édességek! Hmm. . .
A helyszínről majdnem megfeledkeztem! Pedig Sóstó a szívem csücske. Gyönyörű helyen, a tóparton lehet ücsörögni a La Terazza teraszán.
Szívből ajánlom mindenkinek!
2013. július 4. járt itt 55 Csak 3 éjszakát tudtunk itt tölteni, de az is fantasztikus volt. A szoba gyönyörű volt és tiszta. Az itteni levegőn pedig olyan jót lehetett aludni. Korán reggel magamtól ébredtem, kipihenve. A teraszon, reggelizni szuper volt. Amíg frissen sült amerikai palacsintát és kültéren grillezett kolbászokat ettünk, a Kékestetőben gyönyörködhettünk.
A wellness részt sokat nem látogattuk. Ott biztos, hogy a gyerekeket jobban el lehetne különíteni, mert mindenhol ott zsibongtak és hát nem mindenki erre vágyik. . . Az épület gyönyörű és annyira jó, hogy a semmi közepén van.
2013. július 4. járt itt 35 Nagy várakozás előzte meg a megnyitóját. Egy hónappal később a szülinapom alkalmából ott is vacsoráztunk. Legközelebb inkább csak desszertért mennék oda. Tudom, az egyik legjobb, ha nem éppen a legjobb vidéki(nem szeretem ezt a szót) étterem, de nekem mégsem elvárásom, hogy minden fogást agyon bonyolítsanak ennek a jegyében.
Persze annak örülök, hogy próbálnak helyi termelőktől alapanyagokat beszerezni, saját fűszerkertjük van és a minőség itt borzasztó fontos. Picit feszengősen éreztük magunkat, pedig a facebook profiljuk alapján közvetlen, jókedvű csapatnak tűnnek, de lehet csak a konyhán belül. Persze sokan látogatják az éttermet, de az a gyanúm, hogy sokan presztízs kérdést csinálnak belőle és szeretik az ilyen helyeken mutogatni magukat.
A legjobb menü és szuper koktélok -
Melange Kávéház & Étterem Debrecen
2013. július 4. járt itt 55 Már az étterem elődjét is nagyon szerettük. Az új design nagyon jól sikerült, bár pár ételt a régi étlapról szívesen újra látnék. Az étlapot lapozva mindig az az érzésem, hogy "jó,jó, ezt szívesen megenném, csak ezt vagy azt nem kérném az ételbe". Szóval engem nem azzal lehet levenni a lábamról, ha csavarnak még valamit az ételen.
Amúgy amikor végre jön a szép idő, mindig csábít a terasz és a finom szörpök, koktélok. Hétköznap délben lehet menüt is enni itt. Szerintem az itteni menü az egyik legigényesebb a városban és nagyon változatok. A paleolit diétásoknak külön menüsort állítanak össze! A fontosabb sportesemények mindig mennek a kivetítőn. Talán a sok külföldi vendég hangerejéből csavarnék le kicsit, mert ők nem zavartatják magukat soha sehol.
2013. július 4. járt itt 55Hiába kell kiautózni a városból, szívesen járunk ide. Rengeteg étel szerepel az étlapon és ami a legjobb benne, hogy a húsok egy része az ottani tanyáról származik. Még jó pár kiszemelt étel vár rám itt, amit eddig nem tudtam a bőség hiányában megkóstolni. A kiszolgálás néha picit lassú, de ezt nem merem általánosságban írni.