2019. október 25.barátokkal járt itt 45 Parádfürdőre szoktunk járni kezelésre. Első alkalommal csak kávézni tértünk be ide. Aztán ott is vacsoráztunk. Az idén elhívtunk egy kis baráti társaságot a No. 1-be. Ahányan voltunk annyifélét ettünk. Mindenkinek ízlett a saját vacsorája. Az ételek nagy adagok! Ízletesek, házi jellegűek. Ár-érték arányban kiváló a hely.
A felszolgáló hölgy arcáról csak a mosoly hiányzott, de amúgy kedves volt és segítőkészen válaszolt a kérdéseinkre. Nem kellett sokat várnunk a kiszolgálásra sem, igaz nem is zsúfolt nyári napon érkeztünk! Összességében elégedett vagyok az Ételbárral és a Kávézóval is! Szeretünk ide járni!
2018. augusztus 20.családjával járt itt 55Többször is jártam már az étteremben. Mindig nagyon kedves volt a kiszolgálás. Az ételek ízletesek és bőségesek. Többen voltunk és sokféle ételt kipróbáltunk. Minden finomnak bizonyult. Ár/érték arányban megfelelő! Kellemes környezet, a limonádéjuk sokféle ízben kapható,és nagyon finom hűsítő ital.
2018. augusztus 19.a párjával járt itt 552018 Augusztus. Babi Vendéglője, ma már Marcos étterem. Kis pénzű emberek is megengedhetik maguknak, mivel teljesen hétköznapi árakon működik. A személyzet kedves. Mindennel törődnek! Az ételek finomak és bőségesek, még a menü adagok is! ! ! ! 7 napból 5x itt étkeztünk és maximum sózni kellett valamit, de minden nagyon finom és nagy adag volt.
2017. augusztus 20.a párjával járt itt 55 Férjemmel jártunk a fürdőházban. Bejártuk a területet kipróbáltunk pár medencét, de ami vitte a pálmát az a fürdőházban lévő vízsugárral dögönyöző medence! Először fura nagyon erős érzés, aztán rájössz hogy víz alá kell tenni a dögönyözendő felületet és már nem is fáj.
Nagyon jól megmasszíroztattuk magunkat a vízzel, aminek a hőfoka is pont ideális.
2017. augusztus 20.a párjával járt itt 45Nagyon bőséges és finom ételeket fogyasztottunk itt. A kiszolgálás kedves és figyelmes! Nekem nagyon melegem volt ezért inkább bent ültünk le. Ablak nyitással próbáltunk levegőt becsempészni, nem sok sikerrel. Ezt a negatívumot betudom a nagy melegnek. Sajna a telefonom feladta, ezért nem tudok fotókat prezentálni, de megérné megmutatni mindenkinek milyen adag ételt szolgáltak fel! Ízléses díszítéssel. Nagyon klassz hely!
2017. augusztus 20.a párjával járt itt 55 Nagyon eredeti ötlet, barlangokból szállást csinálni. Olyan embereknek ajánlom, akik szeretik a csendet. A nyári nagy melegben a barlang önmagától is kellemes hűs érzetet ad, ami egy kis légkondival még megspékelhető. A gondnoknő csodálatos, kedves, segítőkész! ! A reggelit kis kosárkában helybe hozzák.
Ebéd/vacsorázni kicsit távolabb kell menni, viszont finom és bőséges az étel. Összességében az egyszerűséget és a jó kilátást virágos környezetet és csendet kedvelő utazni vágyóknak ajánlanám. Illetve egyszer próbálja ki mindenki! :)
2017. április 18.a párjával járt itt 45A hosszú húsvéti hétvégét terveztük Hajdúszoboszlón tölteni. A szállásunk tiszta volt és csöndes. Házigazdánk egy kedves, közvetlen hölgy. Amíg egy váratlan betegség közbe nem jött, addig remekül éreztük magunkat. Aki nyugalomra, pihenésre vágyik azoknak nagyon ajánlom ezt az Apartmant!!!
Derényi Apartman válasza
Köszönjük visszajelzését! Örülök, hogy jól érezték magukat apartmanunkba, sajnálom, hogy a betegség miatt meg kellett szakítani a pihenésüket. Reméljük legközelebb hosszabb időre tudnak eljönni hozzánk! További szép hétvégét, mielőbbi gyógyulást ! Üdvözlettel: Derényi Marika-Derényi Apartmanház
2017. április 22., , Derényi Apartman