2014. május 23.a párjával járt itt 552014. május 18-án jártunk a vendéglőben. Maximálisan elégedettek voltunk. A választék fergeteges,a kiszolgálás korrekt és gyors volt. Az időjárás miatt a felső színten kaptunk előzetes foglalás után helyet. Az ételek finomak és látványosak voltak. Még vissza térünk és barátainknak,ismerőseinknek is csak ajánlani tudom.
Aki ide betért,biztos vissza tér! ! ! :) :) :)
2013. december 18.a párjával járt itt 55 Feltőltődés felsőfokon megismételve! Szeptemberi látogatásunk alkalmával szerzett pozitív élményeket,újra gyűjtöttük decemberben is pár nappal megtoldva. Kifogástalan ellátás, maximális rugalmasság a recepciósok és a teljes személyzet részéről. Minden kívánság teljesítve! ! ! gyorsan,pontosan,udvariasan!
A wellness továbbra is a szívünk csücske. A színes,változó fényekkel megvilágított élménymedence csúcs. Úszás lehetőség,gyógyvíz,szaunák,sószoba,masszázs,konditerem és minden adott ami a testi-lelki feltöltődéshez kell. Étterem kiváló,szobák kifogástalanok. Modern,tiszta,kényelmes. Újra megismételjük,amint lehetőségünk adódik rá. Csak AJÁNLANI TUDJUK mindenkinek!
2013. október 11.a párjával járt itt 55 Elegáns,letiszult,kényelmes szálloda. Wellness részleg bár kicsinek tűnik,nagyon kellemes. Mivel őszi időszakban jártunk a szállodában csak a belső medencék üzemeltek. A szobák tiszták,kényelmesek. Mesés ébredni a Tisza tó látványára. Az ételek kitűnőek,megfelelő választékkal és utánpótlással.
A környék gyönyörű,igényesen karbantartott. A közelben található Öko Centrum meglátogatása igazán kitűnő,tartalmas
egyedi élményt nyújtott. Ajánlom minden természet kedvelőnek és pihenni vágyónak a szállodát.
2013. október 11.a párjával járt itt 45 Több alkalommal jártunk a szállodában. Modern,kellemes hotel, de teltházas időszakban a wellness részlege
kimondottan kicsi,élvezhetetlen. Zsúfolt,nincs elegendő hely a pihenőágyaknak, ennek megfelelően állandóan kevés a lehetőség egy-egy ágy megszerzésére. Azok is egymásba érnek,nem éppen relaxálásra,pihenésre alkalmasak.
A medencék a szálló kapacitásához viszonyítva meglepően kicsik. Az étel kínálat a kezdeti időszakhoz viszonyítva jelentősen javult és bővült. A szobába nem volt bekészítve köntös! ! ! ! Külön kellett órákat várni rá. Nincs külön gyerekmedence,így az élménymedencében játszanak a gyerekek. Ami szintén kicsi. Arányokkal van probléma,ami jelentősen csökkenti az élvezhetőséget,pihenést.
2013. április 13.a párjával járt itt 55 Több alkalommal vettük igénybe a Hotel Európa Fit szolgáltatásait,amivel minden alkalommal maximálisan meg voltunk elégedve. Szolgáltatások,wellness,szobák,tisztaság,a személyzet hozzá állása az elvárásoknak megfelelő. A bővítések csak még fokozták az amúgyis tökéletes Hotel színvonalát és a szolgáltatások sok rétüségét.
Aki gondtalan pihenésre,kítűnő ételekre-italokra,felhőtlen kikapcsolódásra és feltöltődésre vágyik keresse fel a Hotelt. Nem fog csalódni.