2013. április 23.a párjával járt itt 35Csodálatosan néz ki az épület a képeken, az egész fürdő, ám életben kiábrándító volt, hogy a szálloda egy - az erdőböl kivágott földrészre van beépítve, és látszik a megsebzett erdő, mindenütt a csupasz barna földet látni és ehhez még hozzájön, hogy nem volt zöld a szálloda fűje, hanem teljesen sárgás, kiszáradt volt.
Bizony drága a víz, de egy ilyen színvonalú hotel ezt nem engedheti meg magának. Nagy luxus látszik mindenütt a hotelben, ugyanakkor nincs benne élet, halott az enteriőr. Nagyon rossz, hogy a szoba erkélyekről a locsolócsöveket és a kietlen tetőt látom, és nem a zöld növényzetet. Tudom, ez több év, mire szép fauna alakul, addig azonban nem kell megnyitni vagy ennyi pénzt elkérni a szobáért. . . Ám maga a fürdőélmény, masszázsélmény csodás volt! ! Azt bármikor ajánlanám másoknak is. Alapvetően jól éreztük magunkat, ám ez sokban magunknak is köszönhető. . .