2018. július 28.gyerekekkel járt itt 25 A Hotel M Hajdúszoboszló kellemes részén, nagyon jó helyen található. Közel van a Strand bejárata, jól járható, szép utcában van, ami nem túl zajos, de mégis könnyen elérhető a központ is. Kívülről szép látványt nyújt a Hotel. A recepción korrektűl fogadtak. Szobánk a második emeleten volt, szerencsére az árnyékosabb oldalon, parányi erkéllyel.
Az erkélyen nem fért el egy szék sem, de nem is volt kint. Erkély csak a második emeleti szobákhoz volt. A szoba kicsi, jellegtelen, tiszta, de pl. a szőnyeg foltos volt. A füdőszoba tágas, kényelmes volt, kevés pakolós résszel és akasztóval. A légkondícionáló használhatatlan volt: a gyerekágy fejénél, egy méteres körben jéghideget csinált, máshol nagyon meleg maradt a levegő, ez nagyon elrontotta az ott tartózkodás élményét. Az ágyak nagyon kényelmesek voltak. A wellness részleg kicsi, elhanyagolt. A személyzet idős, nem túl kedves emberekből állt. Az étel finom és bőséges volt. Reggelire öt napig ugyanazt kaptunk.