2018. január 16.a párjával járt itt 55 Könnyen megközelíthető hely a Bubba's Downtown. Belvárosban mégis a nyüzsgéstől mentes tér csodás látványával még tágabbá téve a hely adottságait- nos pazar mit ki tudtak hozni ebből a mediterrán ételeket kínáló étteremből. Egyszerre korszerű vegyítve az egyszerűséggel,fiatalos, hatalmas vendégszeretettel, jól szerevezettséggel.
Ízletes a legnépszerűbb ételük, és bár férjemmel karöltve őszintén szólva egyikünk se szokott halat enni- itt mégsem bántuk meg, hogy ez került a tányérunkba! Ide még visszatérünk,avagy jó szívvel ajánljuk egy szép estét eltölteni szándékszóknak.
2017. május 25.a párjával járt itt 55 A belváros csendes, kintről az utcáról nem is sejtett védett udvara ez a terasz. A szerb sajátosságát nem észleltük se zenében, se látványban első ocsúdásunkban. Az étlap már beszédesebben rávezetett a specialitásukra, ami érdekes és színvonal kínálatról tanúskodott.
Összességében meg voltunk elégedve, jól éreztük magunkat, finomakat ehettünk, ha nem is hízókúrákhoz ajánlott, de szívünkbe zártuk ezt az ízléses helyet. A felszolgáló vitte a prímet, igaz nem is volt csúcsra járatva a hely, így emberi pillanatban kószáltunk jókor jó helyre. Szép momentuma a Szegedre utazós, házassági évfordulós hétvégénknek:)
2016. október 18.a párjával járt itt 55Nyaranta többször megfordulunk itt. Mivel az út mellett van közvetlenül - eltéveszthetetlen, és a külcsín is tesz érte, hogy felfigyeljenek rá az autósok. Párom a babgulyás ételéért szereti ezt a csárdát. A személyzet utóbbi időkben láthatólag leginkább diákokból állt, de ez nem von le semmit a lényegből. Főszezonba is tudtunk korrekt módon ebédelni, hangulatos közegben.
2016. október 18.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Baráti társasággal ünnepeltünk születésnapot, melyre azóta is örömmel emlékezem vissza. Kedélyes személyzet, finom ételek, korrekt kiszolgálás jellemezte az egész estét. Nem vágytunk se fényűzésre, se zsúfoltságra, még feltűnésre se, csak a dohányzóknak könnyen elérhető dohányzó részre, nyár lévén nyitott teraszra.
A megbeszéltek szerint vártak minket, a torta be lett készítve, szóval jól éreztük magunkat, sőt evés után is szívesen elpoharazgattunk még az ünnepelt egészségére áldomást sorolva. Ajánlom másoknak is!
2016. október 18.a párjával járt itt 45 Fantasztikus kulináris élvezetek, modern, jól felszerelt szálloda, kedves, vendégbarát személyzet. Az élőzene esténként, a kutyabarát hozzáállás még fokozta a komfortérzetet bennünk. Az ágy matraca számomra derékfájdítóan puha, férjemnek meg teljesen felelő volt. A szauna részleg külön számlázása meglepett, a wellnessnek része más helyeken.
. . Összességében kellemes kikapcsolódást adott ez az itt töltött hétvége.